Αθλητισμός

Εγκλωβισμένος ο Ρουμάνος τεχνικός – Έλαμψε το άστρο του Κωνσταντέλια

Εγκλωβισμένος ο Ρουμάνος τεχνικός – Έλαμψε το άστρο του Κωνσταντέλια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Χρειάζεται οπωσδήποτε και... δεύτερος Οζντόεφ! Εγκλωβισμένος ο Ρουμάνος τεχνικός από Μπεϊτάρ, όπου έλαμψε το άστρο του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής παρότι έπαιξε για 12 λεπτά.

Μπορεί να άγχωσε ξανά τους οπαδούς του, αφού έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντάγκας Αουγκούστο και του πέναλτι που έπιασε ο Κοτάρσκι, ο ΠΑΟΚ όμως κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ, επικρατώντας 4-1 μέσα στην Ιερουσαλήμ και να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Χάιντουκ Σπλιτ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Η… φάπα από Λουτσέσκου

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν χωρίς αμφιβολία ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Όσοι παρακολουθούσαν με αγωνία το παιχνίδι, ο «Ντέλιας» μπαίνει στο ματς, μία στιγμή, πριν την αλλαγή του Ζίβκοβιτς. Ο σκηνοθέτης πιάνει τον Λουτσέσκου να του δίνει οδηγίες και να τον χτυπά στο κούτελο σαν να του λέει «παίξε με μυαλό». Ο 20χρονος δεν πέρασε στο ματς για να είναι ο γνωστός ανέμελος Κωνσταντέλιας.

Μπήκε για να βοηθήσει στα μετόπισθεν και να τρέξει με τη μπάλα. Ό,τι του ζήτησε ο προπονητής του, το έκανε. Κουβάλησε μπάλα, έβγαλε μία φάση που θα μπορούσε να γίνει ασίστ, αν ο Σαμάτα ήταν περισσότερο αποτελεσματικός στο τετ α τετ στο 79’.

Στο 4-1, το οποίο βέβαια χρεώθηκε ως αυτογκόλ, αλλά όλη η φάση του πιστώνεται, έχει κάνει ένα μαγικό που θύμισε τη συνεργασία με τον Νάρεϊ στο περσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-0), στο οποίο και πάλι μπήκε γκολ με κόντρα και λάθος. Η ενέργειά του στο γκολ, όπου περνάει τον αντίπαλό του που φαίνεται να παρατά τη φάση, δεν είναι κάτι σαν καθημερινή ρουτίνα για τον «Ντέλια», όπως ο Τσιάρτας χτυπούσε τα φάουλ, σαν να πίνει ένα ποτήρι νερό. Αυτό μπορεί για εμάς να φαίνεται σύνθετο, για τον πιτσιρικά είναι η πρώτη του σκε΄ψη.

Έτσι όπως κύλησε το ματς ήταν παιχνίδι ό,τι πρέπει για τον Κωνσταντέλια. Με τον ΠΑΟΚ μαζεμένο πίσω, ο μικρός βρήκε χώρο να δράσει μπροστά και να ανεβάσει περισσότερο την αξία των μετοχών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η πρόκριση είναι μία επιτυχία για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις όμως θεωρούν, ότι στο ζευγάρι με τη Μπεϊτάρ, ο ΠΑΟΚ ήταν ο μονόφθαλμος που απέκλεισε τον τυφλό. Και ο Λουτσέσκου φαίνεται… χαμένος από την στιγμή που δεν έχουν γίνει κινήσεις. Ο ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο θέλει το λιγότερο έναν χαφ και έναν επιθετικό. Ο Σαμάτα και στα δύο παιχνίδια ήταν εμφανώς ανέτοιμος, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Με τους Ισραηλινούς δεν είχε χαφ, ούτε επιθετικό έτοιμο. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για τον Λουτσέσκου. Είναι το γεγονός. Ο ΠΑΟΚ όταν έπαιξε 11 εναντίον 11 με τη Μπεϊτάρ, δεν έδειξε, ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τον άξονα στον αγώνα, ούτε να ολοκληρώσει κάτι σωστά στα άκρα. Φάνηκε εγκλωβισμένος από τη Μπεϊτάρ. Είναι και θέμα ατομικό σε κάποια θέματα, αλλά είναι και θέμα δουλειάς.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments