Αθλητισμός

Η ΑΕΚ βάζει υποψηφιότητα να γίνει η… dream team της Super League

Η ΑΕΚ βάζει υποψηφιότητα να γίνει η… dream team της Super League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τα απίστευτα χρήματα σε μεταγραφές και η επόμενη κίνηση. Πώς έγινε το πανάκριβο deal με τον Αργεντινό, το αγωνιστικό πλάνο μαζί με Γκαρσία και η τελευταία προσθήκη που θα απογειώσει το ρόστερ.

Η ΑΕΚ βάζει υποψηφιότητα να γίνει η… dream team της Super League, με την προσθήκη και του Εζεκίελ Πόνσε στην επιθετική της γραμμή. Γιατί είναι μια μεταγραφή – σφραγίδα της ευρωστίας της σε όλα τα επίπεδα αλλά και μία μεταγραφή… ξεκάθαρων προθέσεων, δηλαδή στο να δημιουργήσει μία πανίσχυρη ομάδα, η οποία θα κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια και δεν θα μπορεί να αμφισβητείται! Εφόσον, λοιπόν, μετά τον Πόνσε κάνει και μία αντίστοιχη μεταγραφή στόπερ, τότε ο στόχος της dream team θα έχει ολοκληρωθεί!!!

Όλα αυτά πλαισιωμένα βέβαια με την περσινή υπέροχη αγωνιστική εικόνα της, την διατήρηση του ίδιου σπουδαίου γκρουπ αλλά και την παρουσία ενός κορυφαίου προπονητή/δημιουργού όπως ο Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ  πλέον σε όλα τα επίπεδα λειτουργεί σαν μία καλοδουλεμένη ορχήστρα, σαν η leader του ελληνικού ποδοσφαίρου!!

Δώστε βάση: ενώ αγόρασε τον MVP της περσινής Super League, Ορμπελίν Πινέδα και μάλιστα με το ποσό-ρεκόρ των 6 εκατομμυρίων ευρώ, δεν έμεινε εκεί αφού πρόσθεσε στο ρόστερ της και έναν συμπατριώτη του, ποδοσφαιρικό σταρ, τον Ροντόλφο Πιζάρο! Μιλάμε για αναβάθμιση στην αναβάθμιση του μεσοεπιθετικού κομματιού της ομάδας της ΑΕΚ. Πόσο μάλλον όταν ήδη υπήρχαν οι Αραούχο, Τσουμπερ, Γκατσίνοβιτς, που αγωνίζονται σε παρόμοιες θέσεις με τον “Τζόκερ” Πιζάρο…

Εκεί όμως, που η ΑΕΚ κυριολεκτικά τα… σπάει και επικοινωνιακά αλλά και αγωνιστικά, είναι με τους σέντερ φορ. Πρώτα (παίζει ρόλο η σειρά) ανανέωσε ως το 2028 – στην πιο ακριβή ανανέωση της ιστορίας της – τον πρώτο της σκόρερ Λιβάι Γκαρσία,  έχοντας απορρίψει πριν πρόταση 22 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του στην Λανς αλλά και στο… παρά πέντε μια ύστατη προσπάθεια του γαλλικού κλαμπ για αντιπροσφορά plus 25.000.000, μαζί με μπόνους!! Και στα καπάκια ο Μελισανίδης τους αφήνει όλους (εντός και εκτός ΑΕΚ)… παγωτό αφού συμφωνεί να δώσει κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά από την Έλτσε του Πόνσε!!!

Προσοχή στην λεπτομέρεια που κάνει και την διαφορά: στην παρούσα φάση ο Αργεντινός προορίζεται για αναπληρωματικός του Γκαρσία! Ποιος ο Πόνσε… Ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ φορ ενώ απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ήρθε στην ΑΕΚ για να πλαισιώσει τον Λιβάι!!

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments