Αθλητισμός

“Συναγερμός” στον Ολυμπιακό λόγω… Αντετοκούνμπο – 2 γκαρντ παίρνει ο Μπαρτζώκας, NBAer από τη λίστα ΠΑΟ!

“Συναγερμός” στον Ολυμπιακό λόγω… Αντετοκούνμπο – 2 γκαρντ παίρνει ο Μπαρτζώκας, NBAer από τη λίστα ΠΑΟ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Εξέλιξη τις τελευταίες που φέρνει ανατροπή στα μεταγραφικά! Ποιος υποψήφιος στόχος των Πειραιωτών άλλαξε ατζέντη και γιατί; Πώς συνδέεται η υπόθεση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ποιο είναι το νέο όνομα που εξετάζουν οι Ερυθρόλευκοι από την Αμερική και η απόφαση του κόουτς να έρθουν δύο "κοντοί"...

Οι μέρες περνάνε, μπήκαμε στον Αύγουστο και ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει τον γκαρντ, με τον οποίο θα κλείσει την περιφέρειά του. Δεν αγχώνεται πολύ, αλλά την ίδια ώρα θέλει να φύγει και αυτό το θέμα από το κεφάλι του, ώστε να αρχίσει ξέγνοιαστος την προετοιμασία του.

Ο Κέντρικ Ναν είναι από τους βασικούς στόχους, αλλά προς το παρόν ο πρώην παίκτης των Λέικερς περιμένει μήπως βρει πρόταση από το ΝΒΑ. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό άλλαξε και ατζέντη. Εφυγε από τον Ριτς Πολ και πήγε στον ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ελπίζοντας ότι ο τελευταίος θα τα καταφέρει να του βρει πρόταση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει παρά να περιμένει τον Ναν, καθώς και άλλους 2-3, που έχει στο στόχαστρό του και οι οποίοι επίσης περιμένουν το ΝΒΑ. Μέχρι τις 15 Αυγούστου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι Πειραιώτες ελπίζουν ότι κάποιος από αυτούς θα τους «καθίσει». Ελπίζουν αυτός να είναι ο Ναν, ο οποίος τους ταιριάζει καλύτερα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ανάμεσα στους παίκτες, που έχουν τεθεί στα υπόψη του Μπαρτζώκα είναι και ο πρώην των Σπερς, Μπριν Φορμπς, που είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, ενώ μάλλον όνειρο απατηλό μπορεί να χαρακτηριστεί ο Τζέιλεν Νοουέλ. Ενας γκαρντ, ο οποίος την χρονιά, που ολοκληρώθηκε, είχε περίπου 11 πόντους ανά παιχνίδι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Από την Ευρώπη δεν υπάρχει κάποια περίπτωση, που να ελκύει τον Μπαρτζώκα και για αυτό ο πετυχημένος προπονητής έχει ρίξει το βάρος του στο ΝΒΑ.

Πάντως, πέρα από τον ξένο γκαρντ, ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν ακόμη παίκτη, που θα είναι συμπληρωματικός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό, που φτιάχνουν, και θεωρούν ότι και την χρονιά, που έρχεται, θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Αναγνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί τρομερά, αλλά αυτοί ποντάρουν στην πολύ μεγαλύτερη ομοιογένεια, που έχουν σε σχέση με τον «αιώνιό» τους αντίπαλο.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments