Αθλητισμός

Οζντόεφ: «Μου άρεσε το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ»

Οζντόεφ: «Μου άρεσε το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

O Μαγκομέντ Οζντόεφ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και για το πρότζεκτ του Δικεφάλου που τον κέρδισε μίλησε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ στο κανάλι της ΠΑΕ.

Όσα είπε ο Οζντοέφ:

Για το πως αισθάνεται που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο που βρίσκομαι εδώ. Έχω γνωρίσει τους περισσότερους μέσα στο κλαμπ και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω τις προπονήσεις, να πάρω μέρος στους αγώνες που έρχονται και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε το πρότζεκτ, μου άρεσε το όραμα του προπονητή και φυσικά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους που υποστηρίζουν δυναμικά την ομάδα. Όλα αυτά συνολικά με οδηγήσαν να αποδεχτώ την πρόταση και να θέλω να συμμετάσχω σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον και μεγάλο πρότζεκτ».

Για τους στόχους του με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Θέλω να είμαι ωφέλιμος για την ομάδα. Να δίνω, όπως κάνω πάντα, όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλω να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο δρόμος για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας: «Μείνετε όπως είστε! Αυτό που έχω δει, ο τρόπος που υποστηρίζετε την ομάδα, ειναι φανταστικός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments