Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ανατριχιαστικά ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος – Τάβλα με αίματα & μαχαίρια

Νέα Φιλαδέλφεια: Ανατριχιαστικά ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος – Τάβλα με αίματα & μαχαίρια
Οι έρευνες στα κοινωνικά δίκτυα, η άρση του τηλεφωνικού απόρρητου και οι συσκευές που έχουν κατασχεθεί από τους συλληφθέντες αναμένεται να βοηθήσουν τις αρχές για να βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 29χρονου.

Το «σημείο μηδέν», όπου δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης, φαίνεται ότι βρήκαν τα στελέχη της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής. Εντόπισαν μεγάλη κηλίδα αίματος, και έλαβαν δείγματα για να διαπιστώσουν αν αντιστοιχεί στο θύμα, την ίδια στιγμή, σοκάρουν τα ευρήματα της ΕΛΑΣ στον τόπο της δολοφονίας του 29χρονου.

Το μαχαίρι του φόνου (φαίνεται πως είναι τύπου κάραμπιτ) δεν έχει βρεθεί, αλλά από το σύνολο των 54 πειστηρίων που έχουν βρεθεί βάσει της δικογραφίας στα πεδία συμπλοκής των οπαδών ενδιαφέρουν έχουν δυο πειστήρια το Π11 και το Π12, δηλαδή δυο αναδιπλούμενοι σουγιάδες με μήκος τουλάχιστον 20 και 18 εκατοστά αντίστοιχα. Υπάρχουν και δυο μαχαίρια που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή ενός 23χρονου και ενός 20χρονου από την Αλβανία, οι οποίοι είναι δύο από τους 105 συλληφθέντες.

Βρέθηκαν μάλιστα στην περιοχή έξι δοκάρια, με μήκος μέχρι 1,80 μέτρα, στα οποία είχαν προσαρμόσει καρφιά, και έχουν κηλίδες αίματος.

Οι έρευνες στα κοινωνικά δίκτυα, η άρση του τηλεφωνικού απόρρητου και οι συσκευές που έχουν κατασχεθεί από τους συλληφθέντες αναμένεται να βοηθήσουν τις αρχές για να βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 29χρονου. Παράλληλα, έχει ληφθεί DNA από τη σορό του Μιχάλη προκειμένου να ταυτοποιηθεί με το DNA των συλληφθέντων.

Σημειώνεται ότι το κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι βαρύ.

Στην εισαγγελία της Αθήνας προσήχθησαν το μεσημέρι 105 άτομα, εναντίον των οποίων ασκήθηκαν διώξεις για σωρεία ποινικών αδικημάτων και πρωτίστως για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Αναλυτικά διώκονται 105 άτομα, καθώς ένας απ’ αυτούς νοσηλεύεται φρουρούμενος για βαρύτατα αδικήματα, ανάμεσα στα οποία είναι:

Εγκληματική οργάνωση Ανθρωποκτονία από πρόθεση Έκρηξη Κατοχή εκρηκτικών υλών Διατάραξη κοινής ειρήνης Επικίνδυνη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από κοινού κατά συρροή Φθορά ξένης ιδιοκτησίας Βιοπραγία (αδίκημα του αθλητικού νόμου ) Παράνομη οπλοφορία Οπλοχρησία Κατοχή φωτοβολίδων Οι έρευνες για την υπόθεση γίνονται υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρίας Γκανέ η οποία βρίσκεται σε άμεση και διαρκή επικοινωνία με τους εισαγγελείς Πρωτοδικών σύμφωνα άλλωστε και με την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments