Lifestyle

Τάσος Παλαντζίδης: «Ζούσα για πολλούς μήνες με το επίδομα ανεργίας»

Τάσος Παλαντζίδης: «Ζούσα για πολλούς μήνες με το επίδομα ανεργίας»

Πηγή Φωτογραφίας: unstage.gr

«Εάν είχα καταφέρει να κάνω κομπόδεμα, με τις συνθήκες τις σημερινές θα είχα αποφασίσει να μην δουλέψω» ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Τάσος Παλαντζίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τάσος Παλαντζίδης (@tasos.palantzidis)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, ανέφερε: «Παρ’ όλο που είμαι 51 χρόνια στο Θέατρο ως επαγγελματίας, μου έτυχε ένα διάστημα, όταν μετακόμισα από το Κρατικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα, που πέρασα αρκετούς μήνες ζώντας με το επίδομα ανεργίας. Κατά τα άλλα, θα έλεγα ότι για 51 χρόνια κολλάω θεατρικά ένσημα».

«Μικρός έχω κάνει διάφορες δουλειές. Μια φορά τις μέτρησα κι έβγαλα 33. Μιλάω και για δουλειές μιας εβδομάδας. Όσο σπούδαζα στη σχολή, ήμουν 3,5 χρόνια εμποροϋπάλληλος», πρόσθεσε.

Όπως είπε στη συνέχεια, για πολλά χρόνια δεν είχε πάρει την υποκριτική σοβαρά. «Τα πρώτα 10 χρόνια δεν είχα πάρει σοβαρά την υποκριτική, έκανα διάφορες δουλειές. Άνοιξα και μαγαζιά, γιατί δεν ήμουν σίγουρος για αυτή τη δουλειά. Μετά όμως από όλες τις δοκιμασίες, κατάλαβα πως στο θέατρο τα καταφέρνω καλύτερα κι έτσι, επέμεινα περισσότερο σε αυτό», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως δυστυχώς, δεν κατάφερε να φτιάξει το κομπόδεμά του τόσα χρόνια, ώστε να σταματήσει να εργάζεται.

«Εάν είχα καταφέρει να κάνω κομπόδεμα, με τις συνθήκες τις σημερινές θα είχα αποφασίσει να μην δουλέψω. Θέλω να πω ότι οι ανάγκες δυστυχώς, υπάρχουν. Ήμουν πάντα ένα συντηρητικό άτομο, δεν έκανα σπατάλες, δεν λέω ότι πεινάω, προς Θεού, αλλά έχω δυο νέα παιδιά που πρέπει να τα στηρίζω. Δεν έχουν βρει ακόμη τον δρόμο τους», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments