Καιρός

Καιρός για αύριο: Περιμένουμε λίγες νεφώσεις

Καιρός για αύριο: Περιμένουμε λίγες νεφώσεις
Καιρός για αύριο: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς

Καλές καιρικές συνθήκες στο σύνολο της χώρας. Ενισχυμένοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων στο Αιγαίο. Πολύ υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στη Θράκη και στη Νότια Κρήτη. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων πολύ τοπικού χαρακτήρα στα ηπειρωτικά. Υψηλή θα είναι σε αρκετές περιοχές η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών, ενώ πολύ υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στη Θράκη και στη Νότια Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33-35, στην Ήπειρο από 17 έως 33-34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 16 έως 33-35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 31-32 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ αλλά βαθμιαία θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments