Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέος ο Κροάτης που νοσηλευόταν – Συνεχίζεται η απολογία 33 στην Ευελπίδων

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέος ο Κροάτης που νοσηλευόταν – Συνεχίζεται η απολογία 33 στην Ευελπίδων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στους 71 ανέρχονται πλέον οι προφυλακιστέοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Ν.Φιλαδέλφεια, καθώς προφυλακίστηκε και ο Κροάτης που νοσηλευόταν και απολογήθηκε πρώτος σήμερα εντός του νοσοκομείου

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή ο Κροάτης χούλιγκαν που νοσηλευόταν και απολογήθηκε πρώτος σήμερα, με τον ανακριτή να του παίρνει κατάθεση στο νοσοκομείο. Έτσι οι προφυλακισμένοι ανέρχονται πλέον σε 71.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται στην Ευελπίδων οι απολογίες των εναπομεινάντων 33 χούλιγκαν που συμμετείχαν μαζί με τους προφυλακισμένους στα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ που είχαν ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος κηδεύτηκε την Παρασκευή μέσα σε κλίμα οδύνης στην Ελευσίνα.

Μετά τις απολογίες τους την Παρασκευή (30 άτομα) και το Σάββατο (40 άτομα), οι πρώτοι 70 συλληφθέντες κρίθηκαν όλοι προφυλακιστέοι και σήμερα οι τρεις ανακριτές που έχουν επιστρατευτεί για να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα η διαδικασία, θα δεχθούν τους υπόλοιπους 35 ανά ομάδες για να ακούσουν την απολογία τους και να αποφασίσουν για την παράταση της κράτησής τους ή την απελευθέρωσή τους.

Οι Κροάτες που έχουν προφυλακιστεί στις απολογίες τους υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον φόνο του Κατσουρή και ότι βρέθηκαν στην Opap Arena για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από τους 70 που οδηγήθηκαν στις φυλακές, οι 67 είναι Κροάτες, οι 2 Έλληνες και ο 1 Αλβανός, κάτοικος Ελλάδας.

Ο ένας Έλληνας που απολογήθηκε χθες, φέρεται να δήλωσε κατά την απολογία του, πως ήταν σε μια ταβέρνα, κοντά στο γήπεδο και έτρωγε με την σύντροφό του.

«Ξαφνικά – φέρεται πως πρόσθεσε- ακούσαμε τη φασαρία και πήγα προς το γήπεδο να δω τι συμβαίνει». Ανέφερε ότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια και τον συνέλαβαν διότι ήταν στο σημείο.

Στη λίστα άτομα που δεν έχουν συλληφθεί

Εν τω μεταξύ, κάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης, για τα αιματηρά επεισόδια, τα ξημερώματα της 8/8.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αρχές, στην λίστα υπόπτων η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Από την επεξεργασία και μελέτη του σχετικού υλικού που έχει συλλέξει η Αστυνομία, προκύπτει το μέγεθος της δολοφονικής μανίας σε βάρος του άτυχου Μιχάλη αφού όπως αποτυπώνεται στις κάμερες, μετά το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι, ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο, δέχεται πισώπλατα χτυπήματα με ρόπαλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments