Αθλητισμός

Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό – Ο επόμενος μετά τους Σκάρπα

Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό – Ο επόμενος μετά τους Σκάρπα

Πηγή Φωτογραφίας: [362902] UEFA EUROPA LEAGUE 2023-2024 /ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΚΕΝΚ. (ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

"Έξυπνη βόμβα" Κορδόν, αναβαθμίζει γραμμή-γραμμή το ρόστερ

Ολυμπιακός – Ράφα Μιρ: Λύση από την Ισπανία φαίνεται ότι ψάχνουν οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των Πειραιωτών, με το όνομα του 26χρονου Ισπανού φορ να έρχεται πάλι στο προσκήνιο – Είχε απασχολήσει, ξανά, στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Μιρ έχει μεγάλη θητεία τόσο ισπανικό όσο και στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχει φορέσει τις φανέλες των Βαλένθια, Λας Πάλμας, Ουέσκα, Σεβίλλη, Γουλβς, Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με το sportdog.gr

Κάτι που σημαίνει ότι ο αθλητικός οργανισμός γύρω από τον Ολυμπιακό, που συνδέει καλύτερα τον Ολυμπιακό με τη Νότιγχαμ, έχει καλή εικόνα του παίκτη.

Το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ για τον 26χρονο επιθετικό της Σεβίλλης, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

“Στη Γουλβς δεν είχε ακουμπήσει καν, σαν να μην πέρασε είναι. Σε περίοδο, μάλιστα, που ήταν στην Τσάμπιονσιπ η ομάδα. Στη συνέχεια είχε πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και σε 11 ματς είχε πετύχει 1 γκολ”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί εκτός Ισπανίας; Ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία. Ο Α. Τσούτης, πάντως, στη συνέχεια πρόσθεσε: “Στην Ισπανία τα είχε πάει πολύ καλύτερα και αυτός ίσως δείχνει κάτι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments