Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Πηγή Φωτογραφίας: Απολογίες στους ανακριτές των πρώτων κατηγορουμένων για την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και τη δολοφονία του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια, Κυριακή 13 Αυγούστου 2023. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Η επεξεργασία των δεδομένων, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ξεκινήσει από ορισμένα κινητά

«Φως» στις έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις Αρχές. 

Η ασφάλεια κατέσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα φονικά επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει κι από φωτογραφικό ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει.

Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps. Προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός:

Στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στον Σταθμό Ειρήνη. Και όπως το κανάλι, αυτο που προκύπτει είναι ότι έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει «φως» στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί και να αποκαλυφθούν βίντεο και φωτογραφίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments