Lifestyle

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει το νέο «Στην υγειά μας» – Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει το νέο «Στην υγειά μας» – Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του

Πηγή Φωτογραφίας: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Επιστρέφει/ YOUFLY.GR

Οι πρώτες πληροφορίες όμως δείχνουν ότι θα παραμείνει σε ένα από τα δύο βράδια, της Παρασκευής ή του Σαββάτου, αυτά τα δύο δηλαδή που είχε χτίσει το κοινό της το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά».

Μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο, όταν είχε πρωτοακουστεί η είδηση ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να επαναφέρει μία δοκιμασμένη συνταγή βραδινής μουσικής εκπομπής στα πρότυπα του «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», το poject αυτό που καθυστερούσε θα πάρει τελικά σάρκα και οστά, αφού βρέθηκε, ύστερα από μεταγραφή ο κατάλληλος άνθρωπος για να το παρουσιάσει.

Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο, τον πρώην παρουσιαστή του Deal που άφησε τον ALPHA και υπόγραψε στον ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας δύο εκπομπές. Η πρώτη, το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος», έγινε γνωστή εδώ και καιρό ενώ η δεύτερη θα είναι η μουσική εκπομπή πολλών καλεσμένων, παίρνοντας ουσιαστικά τη σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο που είχε αυτόν τον ρόλο πάνω από 17 χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos)

Εξάλλου η εμπειρία του παρουσιαστή εγγυάται την επιτυχία, αφού δεν είναι εξειδικευμένος μόνο σε τηλεπαιχνίδια έχοντας περάσει από την παρουσίαση ριάλιτι εγκλεισμού, ταξιδιωτική εκπομπή, εκπομπή συνεντεύξεων δρόμου, μέχρι και πρωινάδικο και talent shows.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα για τον τίτλο της εκπομπής, ούτε για το ποια ημέρα θα προβάλλεται. Οι πρώτες πληροφορίες όμως δείχνουν ότι θα παραμείνει σε ένα από τα δύο βράδια, της Παρασκευής ή του Σαββάτου, αυτά τα δύο δηλαδή που είχε χτίσει το κοινό της το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά».

Αν τελικά η απόφαση του ΣΚΑΪ είναι για το Σάββατο, ο Χρήστος Φερεντίνος θα βρει απέναντί του τον Νίκο Κοκλώνη, στη μάχη των βραδινών μουσικών σόου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments