Lifestyle

Iggy Azalea – Σαουδική Αραβία: Σκίστηκε το παντελόνι της την ώρα της συναυλίας και η αστυνομία την διέκοψε

Iggy Azalea –  Σαουδική Αραβία: Σκίστηκε το παντελόνι της την ώρα της συναυλίας και η αστυνομία την διέκοψε

Πηγή Φωτογραφίας: HERNEWS.GR/ ACOUNT ONLY FANS

Η ράπερ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με μια ανάρτηση στο Twitter

Η Αυστραλή ράπερ, Iggy Azalea, αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της στη Σαουδική Αραβία μετά από μια… δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του live, το παντελόνι της σκίστηκε στο ύψος του μηρού. Δεδομένου λοιπόν, του αυστηρού ενδυματολογικού κώδικα που ισχύει για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία, αναγκάστηκε να διακόψει την εμφάνισή της.

Η Σαουδική Αραβία είναι μια καθαρά μουσουλμανική χώρα. Παρά το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες που την επισκέπτονται θα πρέπει ακόμα να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο το κορμί τους για να μην τραβούν την προσοχή.

Παρά το περιστατικό, η Azalea εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους διοργανωτές και το κοινό, ενώ μοιράστηκε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της στο Twitter, εκφράζοντας τους την αγάπη της.

Δήλωσε επίσης, πως εκείνη κι η ομάδα της ήθελαν να συνεχίσουν, αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι αρχές λόγω του σκισίματος του παντελονιού της. Ανέφερε επίσης ότι ελπίζω να μην προκάλεσε θλίψη ή θυμό στους θαυμαστές της.

«Σαουδική Αραβία, για να ξέρετε, σας αγαπώ πολύ. Και πραγματικά, λυπάμαι πολύ που δεν μου επέτρεψαν να τελειώσω το σόου μου. Δεν είναι λάθος των διοργανωτών του σόου, γιατί ήταν καταπληκτικοί άνθρωποι και όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε την εμφάνιση, αλλά δεν μας το επέτρεψαν οι Αρχές, επειδή σκίστηκε το παντελόνι μου», έγραψε.

Δεν είναι σαφές ακόμα αν η Azalea σκοπεύει να επαναπρογραμματίσει το σόου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments