Ελλάδα

Νέες ταυτότητες: Το twitter τρολλάρει δίχως έλεος τους αρνητές του τσιπ

Νέες ταυτότητες: Το twitter τρολλάρει δίχως έλεος τους αρνητές του τσιπ

Πηγή Φωτογραφίας: mikropragmata.lifo.gr

Πώς είστε πριν και πώς θα είστε μετά τις νέες ταυτότητες

Όλος ο δυτικός κόσμος έχει σύγχρονες ταυτότητες.. εε όχι όλος, ένα μικρό, ορθόδοξο, ελληνικό “χωριό” φαίνεται να αντιστέκεται! Μετά το 2000, τότε που ο πρωθυπουργός, Σημίτης, κατατρόπωσε τις στρατιές των αρνητών, των τότε, νέων ταυτοτήτων, που δε θα έγραφαν πάνω το θρήσκευμα των ιδιοκτητών τους, έρχεται το 2023, η ταυτοτητομαχία 2.0.

Ώρες ώρες, βλέπεις με τι ποταπά θέματα ασχολείται ένας τεράστιος αριθμός συμπολιτών μας και σε κάνει να απορείς.. δηλαδή, τα έχουμε λύσει όλα και το πρόβλημα τώρα είναι η “Νέα τάξη πραγμάτων” που θα τα βάλει με την κυριαρχούσα θρησκεία της χώρας μέσω ενός σατανικού τσιπακίου που θα φέρει (και με εισαγωγικά και χωρίς το φέρει) τον αντίχριστο; Αυτά τα συμβάντα καταδεικνύουν ότι ακόμα η χώρα παραμένει σε μια κατάσταση που μεγάλος της πληθυσμός τρέφεται με σενάρια φαντασίας δυστοπικού B Movie και αυτό αποτελεί τεράστια τροχοπέδη για την πρόοδο της.

Μία από τις σημαντικότερες μορφές αντίστασης σε αυτή τη μεσαιωνική επιστροφή που σπονσοράρετε από κάποιους ορθόδοξους ζηλωτές, είναι το χιούμορ, που δεν ξέρω αν θα μας σώσει, όπως έλεγε παλιά ένα σύνθημα, αλλά το προσπαθεί. Το twitter μπαίνει μπροστά στον αγώνα ενάντια στον σκοταδισμό και μας χαρίζει άφθονο γέλιο σε αυτή τη δεύτερη μάχη της πολιτείας με τον σκοταδισμό, με αφορμή τις ταυτότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments