Lifestyle

Γιώργος Γιαννόπουλος: Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό – Δείτε πως έγινε το κόκκινο αμάξι του

Γιώργος Γιαννόπουλος: Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό – Δείτε πως έγινε το κόκκινο αμάξι του

Πηγή Φωτογραφίας: Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ήμουν ζευγάρι με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»/ ΟΚ.mag

Γιώργος Γιαννόπουλος: Έστειλε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.

Ένα τροχαίο ατύχημα υπέστη ο Γιώργος Γιαννόπουλος πριν από λίγες ώρες όπως φρόντισε ο ίδιος να γνωστοποιήσει μέσα από τα social media το απόγευμα της Τρίτης. Μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ανήρτησε μια εικόνα από το όχημα του το οποίο και αποσύρθηκε με γερανό έχοντας πλήθος σημαντικών ζημιών.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Giannopoulosc (@giorgosgiannopoulosc)

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Γιαννόπουλος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους όσα ακριβώς πέρασε νωρίτερα στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα. «Ανθρώπων έργα. Φορέστε τις ζώνες, στα αυτοκίνητα και τα κράνη στις μηχανές. Αγαπήστε τη ζωή σας. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά, δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται. Είναι ένα κοινωνικό μήνυμα του Γιώργου Γιαννόπουλου».

«Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δήμο Ηλιούπολης, με το πολιτικά, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γιώργο Χατζηδάκη. Υ.Γ. Καλό σου ταξίδι, golfάκι μου αγαπημένο».

«Θα σε σενιάρω, όπως σου πρέπει» καταλήγει ο Γιώργος Γιαννόπουλος στη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χωρίς να προχωράει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments