Trash

Η ελληνική παραγωγή της Barbie σε πορνό με 11 εκατ. θεάσεις!

Η ελληνική παραγωγή της Barbie σε πορνό με 11 εκατ. θεάσεις!

Πηγή Φωτογραφίας: enwsi.gr, Η SugarBabesTV ελληνική εταιρεία παραγωγής πορνό έφτιαξε μια παρωδία με 25 λεπτά υπόθεση

Η SugarBabesTV ελληνική εταιρεία παραγωγής πορνό έφτιαξε μια παρωδία με 25 λεπτά υπόθεση

Η SugarBabesTV ελληνική εταιρεία παραγωγής πορνό έφτιαξε μια παρωδία με 25 λεπτά υπόθεση που κινείται στα πλαίσια της κανονικής ταινίας και 60 λεπτά πορνό. Το αποτέλεσμα είναι να σπάσουν το ηλεκτρονικό box office της streaming υπηρεσίας.

Το cast που αποτελείται από την Christy White, που έχει συμμετάσχει στο GNTM και στα πρόσφατα ελληνικά βραβεία ερωτικού κινηματογράφου, καθώς και τον Φίλιππο Αρβανίτη ή Σάκης Δερμάτης με συμμετοχές στο Power of Love, όσο και στις Οικογενειακές Ιστορίες και εξίσου πολυβραβευμένου στα ελληνικά ερωτικά βραβεία με την Christy.

Η εταιρία παραγωγής πορνό SugarBabes Tv ανήκει στους πορνοστάρ Ina Inaki και Teo που πήραν μια εξαιρετική επιχειρηματική απόφαση και αποφάσισαν να γυρίσουν την ελληνική εκδοχή της ταινίας, αλλά αποκλειστικά για ενηλίκους.

H Ina Innaki παραχώρησε συνέντευξη στον Dan Miller, διευθυντή σύνταξης του AVN, όπου μίλησε για την ιδέα: «Φάνηκε ως μια καλή ευκαιρία, αφού ο ντόρος γύρω από την original ταινία ήταν τεράστιος. Όμως, η αλήθεια είναι πως ήταν στο μυαλό μας εδώ και δύο χρόνια. Μια σκηνή με την Christy White στον ρόλο της Barbie ήταν κάτι που θέλαμε έτσι κι αλλιώς να κάνουμε από την πρώτη στιγμή που άρχισε να δουλεύει μαζί μας. Απλά έπρεπε να επιλέξουμε τον κατάλληλο Ken για τον ρόλο!», εξήγησε η Ina Innaki.

Όπως βλέπετε ο τιμοκατάλογος δεν γίνεται με την ταινία, παρόλα αυτά ακόμα και αν οι μισοί από τους 11.000.000 συνδρομητές που την είδαν πλήρωσαν τα 11€ για διήμερη πρόσβαση, η παρωδία της Barbie τους έχει ήδη αποφέρει 55 εκ. ευρώ! Τι να πει κανείς για αυτά τα ποσά;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments