Αθλητισμός

Με Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα ο Παναθηναϊκός

Με Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), O Παναθηναϊκός έμαθε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9) μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League τους αντιπάλους του

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Europa League.

O Παναθηναϊκός έμαθε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9) μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League τους αντιπάλους του. Το «τρυφύλλι», που βρισκόταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, καλείται να αντιμετωπίσει την ισπανική Βιγιαρεάλ, τη γαλλική Ρεν και Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ.

Αρκετά δύσκολο αλλά όχι ανυπέρβλητο το έργο της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αναμφίβολα το φαβορί είναι η Βιγιαρεάλ η οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της La Liga πίσω από την Ρεάλ Σοσιεδάδ με την ομάδα του Κίκε Σετιέν να έχει ως στόχο την καλή πορεία στην Ευρώπη. Την περσινή σεζόν αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Conference League από την Άντερλεχτ με συνολικό σκορ 2-1.

Η Ρεν από την άλλη τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος έχοντας αποκλειστεί στη φάση των 32 στα πέναλτι από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η τελευταία αντίπαλος είναι η Μακάμπι Χάιφα. Η ισραηλινή ομάδα, που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ξεκίνησε από νωρίς το ταξίδι της στην Ευρώπη ξεπερνώντας το εμπόδιο της Σερίφ Τιράσπολ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας (ομάδα που είχε αποκλείσει ο Ολυμπιακός στα περσινά play-offs του Europa League) κερδίζοντάς την και στους δύο αγώνες με συνολικό σκορ 5-2. Η Γιουνκ Μπόις ήταν η ομάδα που της κατέστρεψε το όνειρο με την ελβετική ομάδα να προκρίνεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με συνολικό σκορ 3-0.

Οι ημερομηνίες των έξι αγωνιστικών: 21 Σεπτεμβρίου 5 Οκτωβρίου 26 Οκτωβρίου 9 Νοεμβρίου 30 Νοεμβρίου 14 Δεκεμβρίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments