Ζώδια

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με Δία 4/9: Το τυχερό τηλεφώνημα που περίμενες

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με Δία 4/9: Το τυχερό τηλεφώνημα που περίμενες

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS/Ron Lach

Το Τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή από την Παρθένο με τον Δία από τον Ταύρο, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023,προσφέρει την τύχη και την ευκαιρία μέσα από προτάσεις, συζητήσεις και γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ: Πολλές οι ευκαιρίες τώρα για να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και να πετύχεις έναν μεγάλο επαγγελματικό στόχο! Ευνοείσαι για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης. Μία είδηση για λεφτά σου δίνει κουράγιο και ενθάρρυνση!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς τώρα να απολαύσεις ψυχαγωγία, διασκέδαση, δημιουργικότητα, ερωτικές επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές και καλή φήμη. Οι συζητήσεις, οι επαφές, τα μηνύματα και οι συναντήσεις που θα έχεις, θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και ευκαιρίες, ιδίως στον ερωτικό τομέα! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ευνοείται ιδιαίτερα ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και κάποια παρελθοντική υπόθεση που ακόμα σε απασχολεί! Συζητήσεις, επαφές και νέα θα σε απασχολήσουν ευχάριστα! Κατάλληλη η μέρα για την ξαφνική εύρεση λύσεων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες ή ανανέωση της κοινωνικής σου ζωής. Νέες προτάσεις θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να αρπάξεις ευκαιρίες!

ΛΕΩΝ: Μία ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή, δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη. Έχεις καταλάβει τι αξίζεις και η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να αγγίξεις την επιτυχία σε οικονομικό και ερωτικό τομέα! Οι στόχοι σου οδεύουν προς την επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε καθιστά ικανό να πετύχεις τα πάντα τώρα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους με μία σου λέξη και να επωφεληθείς από αυτούς όπως και όπου επιθυμείς επιθυμείς στο κοινωνικό σου περίγυρο. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς!

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώνεσαι και ηρεμείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά και μπορείς επιτέλους να εκφράσεις και να κατακτήσεις τα «θέλω» σου. Κινήσου παρασκηνιακά προκειμένου να κινηθείς και να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς! Στα οικονομικά έρχεται κάποιο έξτρα έσοδο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους αλλά και χαρούμενες ειδήσεις που τους αφορούν! Δεν θα λείψουν νέες σημαντικές γνωριμίες και εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου που σε απασχολούν. Κάνε συμμάχους για να μπορέσεις να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο! Μία σχέση παίρνει μία πολύ όμορφη τροπή στα αισθηματικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχονται πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία, εξέλιξη στο τομέα της καριέρας ή της οικογένειας, κυρίως μέσα από προτάσεις και νέες ειδήσεις. Μπορείς τώρα να πείσεις τους ανωτέρους σου, για να κερδίσεις αυτό που θες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τις κοινωνικές επαφές σου, αλλά και μέσα από τις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν πολύ σε ότι σε στόχο έχεις! Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα έρθει, πες ναι σε ένα ταξίδι και απόλαυσε την αυξημένη αισιοδοξία σου! Ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι, ευνοούνται γνωριμίες και συναντήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό αλλά και ερωτικό τομέα όπου θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας και των επαφών, να δώσεις λύσεις σε ότι θέμα σε απασχολεί! Ικανοποιείς μία βαθιά σου συναισθηματική επιθυμία!

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς τώρα να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές για σένα συνεργασίες ή να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Τα σχέδια σου αποδίδουν καρπούς!

ΠΗΓΗ: OROSKOPOS.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments