Αθλητισμός

Με εκπλήξεις από τον Μαρτίνεθ η 11άδα του Ολυμπιακού [pic]

Με εκπλήξεις από τον Μαρτίνεθ η 11άδα του Ολυμπιακού [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Με τον Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κίνι στο δεξί παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Με τον Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κίνι στο δεξί παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Με τον Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κίνι στο δεξί παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (20:00), για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός δίνει φανέλα βασικού στον Φρανσίσκο Ορτέγκα, με τον Αργεντινό αριστερό μπακ να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαρτίνεθ έκανε την έκπληξη, χρησιμοποιώντας τον Κίνι και όχι τον Βρουσάι ή τον Ροντινέι.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Κίνι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Καμαρά και Εσε θα είναι οι δύο στα χαφ, με τον Φορτούνη λίγο πιο μπροστά και τον Μπιέλ με τον Μασούρα στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Καμαρά, Εσε, Φορτούνης, Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Τζολάκης, Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Φρέιρε, Καρβάλιο, Ροντινέι, Μπρίνβιτς.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments