Αθλητισμός

«Βόμβα» με Γιάννη και Λέικερς!

«Βόμβα» με Γιάννη και Λέικερς!

Πηγή Φωτογραφίας: ESPN (Twitter)

Τι λένε στην Αμερική για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Λος Αντζελες Λέικερς.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, η συζήτηση έχει «φουντώσει». Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους Αμερικανούς να μη θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Greek Freak στο Μιλγουόκι και τα «Ελάφια».

Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα: Αν στο μέλλον, ο Γιάννης πατήσει το… κουμπί της αποχώρησης από τους Μπακς, τότε οι Λος Αντζελες Λέικερς θα κάνουν all in για την απόκτησή του όπως γράφει το top10.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Μάλιστα, παράγοντας του NBA που μίλησε στον Σον Ντίβινι, πήγε ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, βάζοντας στην κουβέντα το όνομα του Άντονι Ντέιβις.

“Αν οι Λέικερς ήθελαν τον Γιάννη, θα έπρεπε να πείσουν ότι τους Μιλγουόκι Μπακς ότι ο Άντονι Ντέιβις είναι υγιής, και μετά να κάνουν ανταλλαγή”, δήλωσε το εν λόγω στέλεχος ομάδας του NBA στην ιστοσελίδα “Heavy”.

“Είναι πάρα πολλά χρήματα για να προσπαθήσεις να τον υπογράψεις ως free agent αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται ακόμη εκεί… Για μένα, θα πρέπει να τον ανταλλάξουν με τον Ντέιβις. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να πάει στο Λος Άντζελες”, είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments