Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1: Με γκολάρα Παλάσιος

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1: Με γκολάρα Παλάσιος

Πηγή Φωτογραφίας: [363280] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός είχε 4 τραυματισμούς στα Γιάννενα και δυσκολεύθηκε πολύ κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με καταπληκτικό γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν την εστία του ΠΑΣ. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» προσπάθησε να πιέσει ψηλά και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο δίχως κάποια καλή φάση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε με τον Καραχάλιο (5’) και τον Τσαούση (11’).

Ο Μπρινιόλι έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 58’ στο σουτ του Σόρια, ενώ στο 61’ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά δεν σημάδεψε καλά μετά την εξαιρετική σέντρα του Μλαντένοβιτς.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να ψάχνει τις αντεπιθέσεις και στο 70’ ο Τζίνο είχε ένα σουτ πάνω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού, ενώ στο 73’ ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, με την είσοδο του Βιλένα, αντί του Πάλμερ-Μπράουν και τη μετακίνηση του Αράο στο κέντρο της άμυνας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (74’) ήρθε η λύτρωση για τους «πράσινους», όταν ο Μαντσίνι έβγαλε σέντρα ακριβείας στο πίσω δοκάρι κι ο Παλάσιος με υπέροχο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός είχε κι άλλη μία ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν το τελείωμά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν, με το 1-0 υπέρ των «πράσινων» να παραμένει ως το τέλος του αγώνα, καθώς ο γκολκίπερ του ΠΑΣ έβγαλε εντυπωσιακά με το πόδι στο 90’+3’ και το πλασέ του Σπόραρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμουσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (76’ Γκάρο), Παμλίδης (90’+1’ Μπάλαν), Τζίμας (62’ Ροσέρο), Κόντε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (38’ λ.τρ. Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν (73’ Βιλένα), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος, Τζούριτσιτς, Αϊτόρ (38’ λ. τρ. Μπερνάρ), Ιωαννίδης (72’ Σπόραρ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments