Αθλητισμός

Απειλητικό τηλεφώνημα στον Καρυπίδη: «Εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε, δεν γλιτώνεις» [vid]

Απειλητικό τηλεφώνημα στον Καρυπίδη: «Εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε, δεν γλιτώνεις» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [362806] EUROPA CONFERENCE LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης έπειτα από τις χθεσινές του δηλώσεις , με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να καταγγέλλει πως ένας άγνωστος τον κάλεσε με απόκρυψη μετά το πέρας της συνέντευξης του με απειλές κατά του ίδιου.

Όπως αναφέρει ο συνομιλητής του είπε, «εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε, δεν γλιτώνεις», με τον Θόδωρο Καρυπίδη να πηγαίνει σήμερα στον εισαγγελέα ώστε να καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του.

Άρης: Αποφάσεις και για τους υπάρχοντες [vid]

Για παράδειγμα, γράφτηκε ευρέως ότι ο Λούκας Ρουπ είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου αλλά μέχρι στιγμής ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει λάβει σχετική απόφαση. Ισα-ίσα που η απόδοση του Γερμανού μέσου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική.

Προφανώς το θέμα του 32χρονου παραμένει ανοιχτό αλλά δεν είναι τόσο βέβαιη η αποχώρησή του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Σέικ Ντουκουρέ. Τις τελευταίες ημέρες, ο ισραηλινός Τύπος επιμένει ότι ο τελευταίος θα φύγει από τον Άρη. 

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει συνυπογράψει κάτι σχετικό καθώς θεωρεί ότι σε υποστηρικτικό ρόλο ο Ιβοριανός μπορεί να προσφέρει και γενικώς δεν έχει σκοπό να ανάψει το πράσινο φως σε περίπτωση που δεν δει τον αντικαταστάτη του στο γήπεδο. Γενικώς, το ζήτημα των για τους υπάρχοντες θα ξεκαθαρίσει αφού έρθουν νέοι παίκτες.

Αποκάλυψη Καρυπίδη για Μαρινάκη: «Μας κυνηγάει παντού, είμαστε πρώτο θέμα στο Mega – Θέλει να μου κάνει ζημιά»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με… βόμβες του Θοδωρή Καρυπίδη. Τι είπε για όλα τα ανοικτά μέτωπα του Άρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Yellow Radio. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» μέτωπα που απασχολούν τον Άρη, όπως το φημολογούμενο επενδυτικό ενδιαφέρον, τις μεταγραφές, τον Παλίκουτσα, το νέο γήπεδο, τους προπονητές αλλά και τη σχέση τόσο του ίδιου όσο και του Άρη με τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
Αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης αποκάλυψε ότι η συνεργασία με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει τελειώσει: «Δεν θα επιστρέψει ο Παλίκουτσα, από τη συνεργασία με τον οποίο δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ήταν απαίτηση του κόσμου ο τεχνικός διευθυντής. Τον φέραμε. Είχε εμπειρία από Γερμανία. Προσπάθησε… Δεν θέλω να του ρίξω την ευθύνη. Εγώ φταίω, ακόμα και για τη δική του επιλογή να μη φύγει η ομάδα προετοιμασία και να πάει στη Βουλγαρία που ήμουν αντίθετος. Εγώ ήθελα η ομάδα να πάει προετοιμασία. Τους άφησα όμως και αποφάσισα να μην επέμβω. Αποδείχθηκε λάθος, όμως εγώ και φταίω και για αυτό. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή και θα δούμε αν θα έρθει καινούργιος τεχνικός διευθυντής».
Για την φημολογία των τελευταίων ημερών περί συζητήσεων με συμπαίκτη που ενδιαφέρεται να μπει στην ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αποκάλυψε ότι: «Υπήρχαν άνθρωποι χθες στο γήπεδο που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ, θα γίνουν γνωστοί όταν επέλθουν συμφωνίες. Μόλις υπάρχει κάτι τελειωμένο και έτοιμο, θα ενημερωθείτε. Κάνουμε τα πάντα ώστε ο Αρης να αλλάξει επίπεδο και να ανταγωνιστούμε τις ομάδες της Αθήνας. Συζητάμε για να μπούμε μαζί στην ομάδα. Είναι πολύ ισχυροί άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος έχει την οικονομική επιφάνεια και τη δυνατότητα να εξελίξει τον Αρη, ας έρθει. Δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση της ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια. Να μην παρασύρεται ο κόσμος. Το ταβάνι του Καρυπίδη θα το δείτε. Κουράστηκα να ακούω για επενδυτές και το ταβάνι μου. Δεν είμαι εφοπλιστής. Το ταβάνι μου όμως θα το δείτε σύντομα. Κάνω τα πάντα ώστε ο Αρης να εξελιχθεί. Και θα εξελιχθεί. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ομάδες της Αθήνας βάζουν πολλά εκατομμύρια, έχοντας και πολλά έσοδα. Εμείς έχουμε τηλεοπτικά 3,5 εκατ. και αυτές 13,5. Ο ΠΑΟΚ έχει 13 χιλιάδες διαρκείας και εμείς 3000 χιλιάδες».
Για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πλέον η προοπτική της διπλής ανάπλασης με συμμετοχή του κράτους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υφίσταται το πλάνο που είχε ανακοινωθεί για την κατασκευή νέου γηπέδου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μικρότερο γήπεδο με κεφάλαια της ΠΑΕ ή να ανακατασκευάσουμε το Κλεάνθης Βικελίδης».
 
Για τις μεταγραφές που θα γίνουν, καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα, είπε ότι θα γίνουν άλλες 4-5 κινήσεις: «Έχουν απομείνει τα τυπικά για τις μεταγραφές του Βέλεθ και του Σουλεϊμάνοφ, και θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές. Θα κάνουμε ό, τι ζητήσει ο Μάντζιος. Προσπαθούμε και για δανεικούς και για μεταγραφές από ομάδες. Θα έρθουν καλοί παίκτες»
 
Για την επιλογή του Τόλη Τερζή είπε: «Ο Τερζής στα δύσκολα έδειξε ότι μπορεί να πάει καλά την ομάδα. Και το έκανε. Επιλέξαμε με τον Παλίκουτσα να κρατήσουμε τον Τόλη και να βγάλουμε έναν προπονητή. Φέραμε τον Μπούργος ή τον Πάρντιου… Τί έκαναν; Ποια η διαφορά με εξαίρεση τα 70 χιλιάρικα που έπαιρναν; Η καλύτερη χρονιά μας ήταν με τον Μάντζιο και μας ζάλισαν να φύγει. Μετά τον έψαχναν… Ο Τόλης δεν ήταν τυχερός. Μπορεί να έκανε και αυτός τα λάθη του. Εγώ όμως ήθελα να πάει άσχημα η ομάδα; Ή θα μας έκανε διαφορά ο μισθός του Μάντζιου με αυτόν του Τερζή; Όταν κερδίσαμε τη Ντιναμό, λέγαμε για ομαδάρα και όλα καλά. Μία εβδομάδα μετά καταστροφή και όλοι άχρηστοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments