Αθλητισμός

«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Το deal του αιώνα για τον Σαλάχ και η «βόμβα» της Λίβερπουλ με Εμπαπέ!

«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Το deal του αιώνα για τον Σαλάχ και η «βόμβα» της Λίβερπουλ με Εμπαπέ!

Πηγή Φωτογραφίας: Published by Graziella L. · Published on June 14, 2023 at 01:00 p.m/ Sortir à Paris.com

Σε ένα από τα πιο ενθουσιώδη μεταγραφικά παζάρια η Αλ Ιτιχάντ ρίχνει περισσότερο λάδι στην φωτιά και επανέρχεται με προσφορά-ρεκόρ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ αναγκάζοντας την Λίβερπουλ να κοιτάξει σοβαρά την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το τέλος του φετινού μεταγραφικού παζαριού αναμένεται πολύ «καυτό»…Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου πως οι Σαουδάραβες είναι διατεθειμένοι να εμπλουτίσουν το πρωτάθλημά τους εκμεταλλευόμενοι τα χρήματα που κατέχουν. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αποχωρήσεων κορυφαίων παικτών (Νεϊμάρ, Μπενζεμά, Μίτροβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φιρμίνο, Φαμπίνιο, Μανέ) για ομάδες που πριν λίγο καιρό δεν είχαν καν ακουστά.

Ε, λοιπόν, η Αλ Ιτιχάντ δείχνει πρόθυμη να θέλει να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφών. Παρά την πλουσιοπάροχη πρόταση της ομάδας της Τζέντα στο Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ αρνείται την πώληση του Αιγύπτιου. Η τελευταία πρόταση έφτανε τα 180 εκατομμύρια ευρώ , ενώ η καινούρια θα ανέλθει γύρω στα 250 εκατ. Αστρονομικά ποσά που θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας… όπως γράφει το top10.

Όσο για τον μισθό του Αιγύπτιου, οι Σαουδάραβες προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ την εβδομάδα. Ναι, καλά ακούσατε! Τρία εκατομμύρια ευρώ. Είναι θέμα χρόνου ο Σαλάχ να «ψηθεί» επιτέλους και πως να μην το κάνει εφόσον κυριολεκτικά στρώνουν κόκκινο χαλί για πάρτι του. Το χρονικό περιθώριο στενεύει καθώς την Πέμπτη (7/9) η μεταγραφική αγορά κλείνει. Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είναι αρκετά επιφυλακτικοί και για αυτό έχουν στα υπόψιν τους ήδη τον πιθανό αντικαταστάτη.

Ποιος άραγε μπορεί να συμπληρώσει το κενό του κορυφαίου παίκτη στο ρόστερ; Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο άνθρωπος που απασχόλησε όσο κανένας άλλος το φετινό καλοκαίρι με τα διαδοχικά σενάρια για μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτός που θα δώσει τέλος στην ιστορία.

Η «L’ Equipe» αναφέρει πως οι «Reds» κοιτάνε σοβαρά την περίπτωση του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικότερα αν ολοκληρωθεί το deal του Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες και όλα θα φανερωθούν την τελευταία στιγμή. Ίσως, μιλάμε για ένα από τα πιο ανατρεπτικά καλοκαίρια (από άποψης μεταγραφών) με ένα τέλος που κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments