Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Ήχησε το 112 στην Αττική – «Ισχυρές βροχές, περιορίστε τις μετακινήσεις» [vid]

Κακοκαιρία Daniel: Ήχησε το 112 στην Αττική – «Ισχυρές βροχές, περιορίστε τις μετακινήσεις» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το Λεκανοπέδιο

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το Λεκανοπέδιο.  Σε αυτό, γίνεται έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με άμεσο κίνδυνο για πλημμυρικά φαινόμενα.   

Συγκλονιστικό!Πολίτες παρασύρονται από ορμητικά νερά έξω από το μετρό στον «Ευαγγελισμό» [vid]

Το βίντεο, που φαντάζει να είναι βγαλμένο από κάποια περιοχή που δοκιμάζεται στην κεντρική Ελλάδα και δη τη Μαγνησία ή τη Θεσσαλία, είναι τραβηγμένο στην «καρδιά» της Αθήνας.

Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από το μετρό του «Ευαγγελισμού», το δυνατό μπουρίνι κατέλαβε εξαπίνης τους πολίτες που πήγαιναν στις δουλειές και στα σπίτια τους και τα ορμητικά νερά, που είχαν σχηματίσει χείμαρρο, παρέσυραν τουλάχιστον τρεις-τέσσερις πολίτες, που κινδύνεψαν με πνιγμό και σώθηκαν την τελευταία στιγμή από συμπολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Πλημμύρες στην Φθιώτιδα: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση από την περιοχή Κόμμα [vid]

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Κόμμα Φθιώτιδας προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ αυτήν και να κατευθυνθούν προς Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Κόμμα Φθιώτιδας απομακρυνθείτε προς Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments