Ελλάδα

Υγειονομικές Επιτροπές ΚΕΠΑ: Αναβολή λειτουργίας σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα

Υγειονομικές Επιτροπές ΚΕΠΑ: Αναβολή λειτουργίας σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi, Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, των σχετικών οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιορισμό της κυκλοφορίας των κατοίκων σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, των σχετικών οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιορισμό της κυκλοφορίας των κατοίκων σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, των σχετικών οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιορισμό της κυκλοφορίας των κατοίκων σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα, και με γνώμονα την προστασία των εξεταζομένων και των μελών των υγειονομικών Επιτροπών από τον κίνδυνο ατυχημάτων, οι προγραμματισμένες για σήμερα Υγειονομικές Επιτροπές των ΚΕΠΑ στις ανωτέρω περιοχές αναβάλλονται.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξετασθούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για το νέο ραντεβού τους.

Κακοκαιρία Daniel: Σάρωσε τη Μαγνησία, πολύ ισχυρά φαινόμενα και σήμερα [vid]

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel σε πολλές περιοχές της χώρας, με τη Μαγνησία, τις Σποράδες και την Εύβοια να έχουν βρεθεί ως τώρα στο επίκεντρο των ακραίων φαινομένων.

Μάλιστα, σήμερα Τετάρτη, τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν. Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρο τον νομό Μαγνησίας, ενώ με νέα μηνύματα από το 112, απαγόρευση έχει επιβληθεί στον νομό Καρδίτσας και τα Φάρσαλα. 

Στην Μαγνησία, χτες Τρίτη, ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ αρκετές περιοχές βρίσκονται αντιμέτωπες με πλημμυρικά φαινόμενα και άλλα σοβαρά προβλήματα, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων.

Aπαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή,  με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του κόμβου Ιάσμου και του Δυτικού κόμβου Κομοτηνής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Ξάνθης – Πόρτο Λάγους-Κομοτηνής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments