Ελλάδα

Blue Horizon: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη [vid]

Blue Horizon: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΑΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΓΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Παρόντες στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη είναι ο Γιάννης Πλακιωτάκης, βουλευτής ΝΔ, η Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Οικογενειακής Πολιτικής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Η σορός του αδικοχαμένου Αντώνη έφτασε σήμερα το πρωί στην Κρήτη, όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Άπαντες στο νησί μιλούν για δολοφονία, αφού τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την απάνθρωπη συμπεριφορά των μελών του πλοίου σοκάρουν. Ο 36χρονος Αντώνης βρισκόταν αβοήθητος στη θάλασσα και το πλοίο αναχωρούσε προς τον προορισμό του…

Στις 12:00 ώρα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που γνώριζαν τον 36χρονο έφτασαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο». Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια του, οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο άδικα και απάνθρωπα έφυγε από τη ζωή ο αδερφός τους.

Άπαντες κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό παιδί που πάντα ήταν πρόθυμο να βοηθήσει τον καθέναν. Τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο του μεροκάματου που έδινε καθημερινή μάχη για την επιβίωση.

Έξω από τον Ιερό Ναό έχει τοποθετηθεί πλήθος από στεφάνια με συλλυπητήρια μηνύματα, στη μνήμη του 36χρονου.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο κουνιάδος του 36χρονου δεν άντεξε και λιποθύμησε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Συγκλονίζει ο ψυχίατρος του Αντώνη Καρυώτη: Είχαμε ενημερώσει τα Λιμεναρχεία να προσέχουν τα πληρώματα να μην του συμβεί κάτι

Ο επιστημονικά υπεύθυνος της ΚΜΨΥ του Λασιθίου, ψυχίατρος  Μανόλης Καναβάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη αποκάλυψε σήμερα, πως η κοινωνική υπηρεσία της Μονάδας, είχε από καιρό ενημερώσει τα λιμεναρχεία της Κρήτης, εξαιτίας της αγάπης του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη να ταξιδεύει ακτοπλοϊκά, ώστε να τον προσέχουν τα πληρώματα των πλοίων της γραμμής για να μην του συμβεί κάποιο ατύχημα, ως άτομο με αναπηρίες και αντί αυτού «κάποιοι με ψυχολογία ανώτερου σε δυνατότητες, τελικά τον έπνιξαν με τις ενέργειες τους».

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας για τα φαινόμενα παρακμής και εκβαρβαρισμού που επικρατούν πλέον και στη κοινωνία, σημείωσε ότι «τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα».

«Οι απαράδεκτες δηλώσεις», είπε, «του Υπουργού Ναυτιλίας, που αντί να τον στείλουν σπίτι του, απλά ανασκευάζονται, δίνουν το σήμα στη κοινωνία είναι ότι ευπρεπείς συμπεριφορές, είναι ανεκτές μόνο για τους ίσους με εμάς ή τους ανώτερους, όσοι σχηματικά εκλαμβάνονται κατώτεροι σε ικανότητες ή ρώμη από εμάς, απλά τους στέλνουμε στον Καιάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments