Αθλητισμός

Τέλος από Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνεθ μετά από 8 χρόνια – “Κάηκε” και μεγάλο ταλέντο, δανεικός Ελλάδα

Τέλος από Ολυμπιακό με απόφαση Μαρτίνεθ μετά από 8 χρόνια – “Κάηκε” και μεγάλο ταλέντο, δανεικός Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το θετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν έχει βοηθήσει αρκετούς νέους πρωταγωνιστές να αναδειχθούν. Μεταξύ αυτών δεν είναι μόνο οι νέες μεταγραφές που αποδίδουν εξαιρετικά μέχρι στιγμής (π.χ. Έσε, Κίνι, Ελ Κααμπί), αλλά και παίκτες που μοιάζουν "αναγεννημένοι" υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως οι Ρέτσος, Καμαρά και Βρουσάι.

Ο… νέος Μπουχαλάκης και ποιον “διώχνει” ο Ισπανός κόουτς. Με τη μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο τέλος της, στο Λιμάνι προσπαθούν να αδειάσουν το ρόστερ από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται. Εσχάτως σε αυτή τη λίστα βρέθηκε κι ένας “στρατιώτης” του συλλόγου…

Το θετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν έχει βοηθήσει αρκετούς νέους πρωταγωνιστές να αναδειχθούν. Μεταξύ αυτών δεν είναι μόνο οι νέες μεταγραφές που αποδίδουν εξαιρετικά μέχρι στιγμής (π.χ. Έσε, Κίνι, Ελ Κααμπί), αλλά και παίκτες που μοιάζουν “αναγεννημένοι” υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως οι Ρέτσος, Καμαρά και Βρουσάι.

Δεν είναι όμως για όλους “ρόδινα” τα πράγματα, με τον Θανάση Ανδρούτσο να αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω στην ιεραρχία του Μαρτίνεθ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Κοντά στην -προσωρινή- αποχώρηση από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζετια από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο νεαρός Γάλλος αναμένεται να φύγει με τη μορφή δανεισμού και να ενταχθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Φαντιγκά έπαιξε ως δανεικός στον Ιωνικό, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις, καταγράφοντας 25 συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments