Αθλητισμός

Οταν ο Ποντένσε «τρέλαινε» την Premier League

Οταν ο Ποντένσε «τρέλαινε» την Premier League

Πηγή Φωτογραφίας: Daniel Podence - Player profile 23/24 | Transfermarkt.com

Ο Ολυμπιακός επιφύλλασε να πυροδοτήσει την «βόμβα» του Ελληνικού μεταγραφικού καλοκαιριού στο τέλος,

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε στο «σπίτι» του μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο επίπεδο και έπειτα από την καλύτερή του χρονιά με την Γουλβς. Ας θυμηθούμε τις καλύτερες του στιγμές αγωνιζόμενος στην Premier League με την φανέλα των «λύκων». Ο Ολυμπιακός επιφύλλασε να πυροδοτήσει την «βόμβα» του Ελληνικού μεταγραφικού καλοκαιριού στο τέλος, ανακοινώνοντας την μεγάλη επιστροφή ένος παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο «Γ. Καραϊσκάκης», του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος «δαίμονας» είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν την διετία, από το 2018 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2020, όταν τότε οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην υψηλότερη πώληση της ιστορίας τους καθώς η Γουλβς απέκτησε τα δικαιώματα του Ποντένσε έναντι 19.6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων έχει κάνει ανυπόμονους τους ποδοσφαιρόφιλους της Ελλάδας που θέλουν να δουν τον Ποντένσε ξανά στα ελληνικά γήπεδα, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε «ζεστή» την προσμονή, βλέποντας τι έκανε ο Πορτογάλος στα Αγγλικά γήπεδα με την φανέλα των «λύκων».

«Νομίζω ότι το μέλλον είναι λαμπρό» είπε στις δηλώσεις του μετά από εκείνη την αναμέτρηση και είχε απόλυτο δίκαιο, παρόλο που η πρώτη του χρονιά ήταν «φτωχή» και από άποψη εμφανίσεων και από πλευράς αριθμών. Ωστόσο, οι 9 συμμετοχές αποδείχθηκαν αρκετές ώστε να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Γουλβς, όταν στη νίκη με 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, ο Ποντένσε είχε δείξει στους συμπαίκτες του τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments