Πολιτική

Στις Βρυξέλλες μέσα στην εβδομάδα ο Μητσοτάκης -Θα συναντηθεί με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Στις Βρυξέλλες μέσα στην εβδομάδα ο Μητσοτάκης -Θα συναντηθεί με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πηγή Φωτογραφίας: [363048] ΑΤΥΠΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύουν μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και κύριο θέμα της συζήτησης θα είναι οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Ελλάδα και το ενδεχόμενο οικονομικής ενίσχυσης της χώρας. Τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύουν μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Κ. Μητσοτάκης: Στον Έβρο τη Δευτέρα, πιθανότατα το Σάββατο στη ΔΕΘ

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο, Δευτέρα, τον Έβρο -επίσκεψη που επρόκειτο να κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά την ακύρωσε λόγω των πλημμυρών. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην περιοχή της Δαδιάς, θα παραστεί στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Πελαγία το οποίο είχε καταστραφεί από την πρόσφατη πυρκαγιά και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μαξίμου προσανατολίζονται να γίνει η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο 16-17/9 (Σάββατο η ομιλία και Κυριακή η συνέντευξη Τύπου).

Κακοκαιρία Daniel: Το απόγευμα στη Λάρισα ο Μητσοτάκης – Θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης [vid]

Στη Λάρισα θα βρίσκεται ξανά σήμερα Κυριακή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους πλημμυροπαθείς, αλλά και να ανακοινώσει μέτρα στήριξης για τους πληγέντες. Συγκεκριμένα, στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τον Έβρο. Θα μεταβεί στην περιοχή της Δαδιάς, θα παραστεί στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Πελαγία το οποίο είχε καταστραφεί από την πρόσφατη πυρκαγιά και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

Εξάλλου όπως γνωστοποίησε μέσω της ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, άμεσα, ενδεχομένως και μέσα στο επόμενο 24ωρο, θα ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης των πληγέντων και αποκατάστασης όλων των ζημιών.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι Γιάννης Μπρατάκος και Θοδωρής Λιβάνιος που βρίσκονται ήδη στην πόλη από την πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λάρισα την Παρασκευή.

Από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται στην περιοχή και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments