Αθλητισμός

Ευχάριστα νέα για τον Μιλουτίνοφ! [vid]

Ευχάριστα νέα για τον Μιλουτίνοφ! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2023 / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (FIBA.COM: ONLY FOR EDITORIAL USE)

Λήξη συναγερμού στους Ερυθρόλευκους για το πρόβλημα που αποκόμισε στο Μουντομπάσκετ ο θηριώδης σέντερ.

Οι καρδιές τους στη… θέση τους μπήκαν στον Ολυμπιακό, καθώς τα νεότερα για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον μηρό είναι καθησυχαστικά.

Σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, που μίλησε στο “Mozzart Sport”, το πρόβλημα του Σέρβου σέντερ δεν φαίνεται σοβαρό.

«Ο Μιλουτίνοφ είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο πόδι στο ματς με τον Καναδά για τα ημιτελικά. Πονούσε, αλλά τον προετοιμάσαμε και μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό. Δεν είναι κάτι σοβαρό», τόνισε ο γιατρός των “πλάβι”.

Η αποστολή της Σερβίας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με πτήση της Air Serbia για το Βελιγράδι και ο Μιλουτίνοφ μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Λίγα λόγια για τον Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι Σέρβος επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 2.13 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ για τον Ολυμπιακό και την Εθνική Σερβίας.

Η επαγγελματική καριέρα του Σέρβου αθλητή ξεκίνησε το 2011, όταν αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-12, στη σερβική ομάδα KK Χέμορφαμ.

Τον Ιούνιο του 2012, ο Μιλουτίνοφ, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου, Παρτιζάν, της Αδριατικής Λίγκας. Στην πρώτη σου σεζόν με τη φανέλα της Παρτιζάν, κατέκτησε το πρωτάθλημα το εν λόγω πρωτάθλημα, καθώς και το Σερβικό πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά, πανηγύρισε ξανά τον Πρωτάθλημα Σερβίας, κερδίζοντας στους τελικούς τον Ερυθρό Αστέρα, με σκορ 3-1.

Τη σεζόν 2014-15, μετά τις αποχωρήσεις των Ντέγιαν Μούσλι και Τζοφρί Λοβέρν, ο Μιλουτίνοφ, είδε τον χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται. Στις 15 Νοεμβρίου του 2014, σε έναν αγώνα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, έκανε νταμπλ-νταμπλ, πετυχαίνοντας 21 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ.Αυτή η εμφάνιση τον έφερε στην καλύτερα πεντάδα της Αδριατικής Λίγκας, για την όγδοη αγωνιστική. Στις 14 Απριλίου του 2015, στους ημιτελικούς της Λίγκας, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, είχε έναν τραυματισμό στο μάτι δεξί του μάτι (συγκεκριμένα στον κερατοειδή χιτώνα), μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον Γιάκα Μπλάζιτς.Εκείνος επέστρεψε στον επόμενο αγώνα, χωρίς όμως το ιατρικό επιτελείο να το έχει εγκρίνει απόλυτα αυτό.Ο Μιλουτίνοφ αγωνίστηκε σε 28 αγώνες εκείνη τη σεζόν, έχοντας 9.8 πόντους ανά παιχνίδι και 7.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments