Αθλητισμός

“Ο Μέσι χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού” – Οκτώ εκατομμύρια τον Γενάρη για… Πιζάρο – “Θυμίζει Σαβιόλα”!

“Ο Μέσι χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού” – Οκτώ εκατομμύρια τον Γενάρη για… Πιζάρο – “Θυμίζει Σαβιόλα”!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Θα ισχύει το ίδιο, όμως, και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που θα έχει μπει στον τελευταίο χρόνο τού συμβολαίου του; Γιατί όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να σβήσει από το μπλοκάκι του την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άλλαξε τα σχέδια στο Λιμάνι! Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν ήρθε στην Ελλάδα λόγω του πρώην σταρ των Μπαρτσελόνα, Παρί, γιατί το όνομά του παραμένει Νο1 επιλογή ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός – Χούλιαν Καράνσα: Στον αστερισμό του 23χρονου άσου βρέθηκε το ρεπορτάζ των Πειραιωτών για μεγάλο διάστημα μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά στο MLS και φαίνεται ότι αξίζει κάποιο κλαμπ να επενδύσει πάνω του.

Οι Ερυθρόλευκοι πρόσφεραν στην ομάδα του, τη Φιλαδέλφεια, 8 εκατ. ευρώ για να τον φέρουν στην Ελλάδα, παρόλα αυτά ο αμερικανικός σύλλογος ήταν αρνητικός για την παραχώρησή του. Από αυτή την πληροφορία προκύπτουν δύο συμπεράσματα: Α) Πόσο πολύ πιστεύουν στη Φιλαδέλφεια την περίπτωσή του, β) Ότι για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακός θα έκανε τόσο μεγάλη επένδυση, ύψους 8 εκατ. ευρώ για την αγορά του, δεδομένα δεν τον έχει σβήσει από τη λίστα του.

Το market value τού παίκτη στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ, αλλά το γεγονός ότι είναι διεθνής με την U23 τής Αργεντινής και τα γκολ που έχει πετύχει στο MLS, κάνουν την ομάδα του να ζητάει περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ. Το στάτους τού παίκτη στη Φιλαδέλφεια, άλλωστε, είναι ισχυρό: Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024 και, άρα, η διαπραγματευτική ισχύς τής ομάδας του ήταν μεγάλη. Θα ισχύει το ίδιο, όμως, και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που θα έχει μπει στον τελευταίο χρόνο τού συμβολαίου του; Γιατί όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να σβήσει από το μπλοκάκι του την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments