Αθλητισμός

Επιστροφή Σαββίδη, μοιράζει χρήμα στον ΠΑΟΚ – Εξτρέμ 2 εκατομμυρίων – Διαπραγματεύσεις για top class χαφ!

Επιστροφή Σαββίδη, μοιράζει χρήμα στον ΠΑΟΚ – Εξτρέμ 2 εκατομμυρίων – Διαπραγματεύσεις για top class χαφ!

Πηγή Φωτογραφίας: Δίκη Ιβάν Σαββίδη: Φυλάκιση 25 μηνών με αναστολή - BusinessNews.gr

Το θέμα με την ανανέωση στο συμβόλαιο του διεθνή Σέρβου εξτρέμ έχει ανοίξει, ξανά, στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και, φυσικά, από τον ερχόμενο Γενάρη μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του

Μεγάλη πρόταση για να φέρουν παίκτη από κορυφαίο επίπεδο! Το φετινό καλοκαίρι γύρισε τους Θεσσαλονικείς κάποια χρόνια πίσω, στην Τούμπα είδαν ξανά παίκτες αξίας, ενώ υπάρχει και συνέχεια. Ποιος αναμένεται άμεσα να πάρει ένα… χρυσό συμβόλαιο και ο Νο1 στόχος για τον Γενάρη.

ΠΑΟΚ – Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Το θέμα με την ανανέωση στο συμβόλαιο του διεθνή Σέρβου εξτρέμ έχει ανοίξει, ξανά, στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και, φυσικά, από τον ερχόμενο Γενάρη μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του όπως γράφει το sportdog.gr

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Αντρίγια θα απαντήσει θετικά στη νέα πρόταση που θα του κάνει ο σύλλογος μέσα στο επόμενο διάστημα και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι:

α) Το οικονομικό. Ο Σέρβος άσος παίρνει 1+ εκατ. ευρώ τωρα, θα του γίνει μικρή αύξηση στις αποδοχές, σε μια ομάδα που τον έχουν βασιλιά, κάνει πρωταθλητισμό, παίζει στην Ευρώπη, και από τη Θεσσαλονίκη πηγαίνει οδικώς στην πατρίδα του μέσα σε λίγες ώρες.

β) Το αγωνιστικό. Με την έλευση του Ντεσπόντοφ (που επίσης έχει συμβόλαιο εκατομμυρίου) ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει αχτύπητα “φτερά”, οπότε είναι μεγάλο το κίνητρο για τον Ζίβκοβιτς να συνεχίσει.

γ) Το συναισθηματικό. Από τη Θεσσαλονίκη κατάγεται η σύντροφος του άρα, αλά Βιεϊρίνια, έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσει στον Δικέφαλο.

δ) Το ενδιαφέρον. Μπορεί η περίπτωσή του να είναι εξαιρετική λόγω ηλικίας (27 ετών), παραστάσεων κ.λπ., αλλά τυπικά δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα που θα μπορούσε να τον δελεάσει σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει πάντα το όνομά του σε μπλοκάκια μάνατζερ που σχετίζονται με την Αγγλία, αλλά δύσκολα θα βρεθεί στην Premier League.

Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που ο Ζίβκοβιτς μπορεί να συνεχίσει στον Δικέφαλο, κι αυτός είναι η εμπιστοσύνη που του έχει δείξει η ομάδα σε μια σειρά από καταστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τον Μαξίμοβιτς, που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να προσεγγίσουν ξανά τον Γενάρη για την ενίσχυσή τους.

Άσχετα αν δεν προχώρησε η μεταγραφή του μέσα στο καλοκαίρι, ο Δικέφαλος δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του διεθνή Σέρβου χαφ και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν, ξανά, να τον ζητήσουν τη βοήθεια του Ζίβκοβιτς για να κλείσει η μεταγραφή. Ενδεικτικό, δηλαδή, του σεβασμού που υπάρχει στο πρόσωπο του Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments