Αθλητισμός

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Οι «σίγουροι», τα διλήμματα και ο… Ποντένσε

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Οι «σίγουροι», τα διλήμματα και ο… Ποντένσε

Πηγή Φωτογραφίας: Ντιέγκο Μαρτίνεθ: "Η ομάδα μας πραγματικά τα έδωσε όλα" - Kingsport.gr

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με τους κιτρινόμαυρους, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας με αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως φαίνεται πως έχει κάποιους σίγουρους για την εντεκάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με ένα μεγάλο παιχνίδι, καθώς κοντράρεται με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς με τους κιτρινόμαυρους, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας με αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες όπως γράφει το top10.

Ο Μαρτίνεθ όπως είναι λογικό δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και περιμένει τις επιστροφές όλων των ποδοσφαιριστών στον Ρέντη, προκειμένου να δει και σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και εν συνεχεία να καταστρώσει τα πλάνα του τόσο για την ΑΕΚ, αλλά και να διαχειριστεί το ρόστερ για το απαιτητικό ματς με την Φράιμπουργκ για το Europa League λίγα 24ωρα μετά.

Παρόλα αυτά, ο Μαρτίνεθ με βάση και τα προηγούμενα παιχνίδια των Πειραιωτών έχει κάποιους παίκτες που φαίνεται να κερδίζουν φανέλα βασικού στο ματς με την Ένωση. Πρόκειται για τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Έσε, Μαντί Καμαρά, Μασούρα, Φορτούνη και Ελ Καμπί, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν θα είναι στην εντεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνεθ έχει διλήμματα για τον παρτενέρ του Ρέτσου, αλλά και για το αριστερό άκρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, θέση στην ενδεκάδα για το κεντρικό δίδυμο διεκδικούν οι Φρέιρε και Ντόη, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει πολύ καλή εικόνα για τον δεύτερο, ενώ στα αριστερά αναμένεται να επιλέξει έναν εκ των Ορτέγκα ή Κίνι.Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Πεπ Μπιέλ έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει βασικός, όμως δεν αποκλείεται να παλέψει με τον Γκουστάβο Σκάρπα για το αρχικό σχήμα. Όσον αφορά το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό, τον Ντάνιελ Ποντένσε δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, όμως το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή, καθώς έχει κάνει αρκετές προπονήσεις, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Όλα Σολμπάκεν και Στέβαν Γιόβετιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments