Ειδήσεις

Οικονόμου: «Η ΕΚΑΜ είναι πάντοτε παρούσα, όπου και αν απαιτηθεί» [vid]

Οικονόμου: «Η ΕΚΑΜ είναι πάντοτε παρούσα, όπου και αν απαιτηθεί» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), «Το επίλεκτο τμήμα των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας δηλώνει πάντα “παρών”», ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου

«Από πολλούς, η ΕΚΑΜ αποκαλείται το “Διαμάντι του Σώματος”», ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Το επίλεκτο τμήμα των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας δηλώνει πάντα “παρών”», ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας μετά την τελετή αποφοίτησης των 22 αστυνομικών που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης και θα στελεχώσουν την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα.

Ο κ. Υπουργός συνεχάρη τους 22 νέους άνδρες που θα στελεχώσουν την ΕΚΑΜ, η οποία επιτελεί κρίσιμο και κομβικό ρόλο σε δύσκολες συνθήκες και απαιτητικές καταστάσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και την προστασία των πολιτών της.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η σημερινή είναι μία ιδιαίτερη και σπουδαία μέρα, τόσο για τους άνδρες που θα στελεχώσουν την ΕΚΑΜ, όσο και τη μονάδα, με όλα αυτά που προσφέρει στην πατρίδα.

Το επίλεκτο τμήμα των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας δηλώνει πάντα “παρών”, όπου τού ζητηθεί και απαιτηθεί, στις πλέον αντίξοες συνθήκες, τις δυσκολότερες καταστάσεις και τις πιο απαιτητικές συγκυρίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι από πολλούς, εντός και εκτός των κόλπων της Αστυνομίας, αποκαλείται το “Διαμάντι του Σώματος”. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη σημερινή μέρα, με την ένταξη των νέων στελεχών στην πιο μάχιμη μονάδα.

Η εκπαίδευση αποτελεί το καλύτερο εφόδιο, προκειμένου τα στελέχη της μονάδας να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες με τόλμη, αποφασιστικότητα, αυταπάρνηση και πίστη στο καθήκον, σε κάθε απρόβλεπτη κατάσταση.

Οι άνδρες που διαθέτει η ΕΚΑΜ, γνωρίζουν ότι η πατρίδα τούς ευγνωμονεί για την προσφορά τους, η Πολιτεία τιμά και αναγνωρίζει το έργο τους, την αυταπάρνηση που δείχνουν στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που καλούνται να φέρουν εις πέρας».

Στην τελετή αποφοίτησης παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης καθώς και αξιωματικοί του Σώματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments