Διεθνή

Ερντογάν: Έχουμε ισχυρή βούληση για επίλυση των προβλημάτων με την Ελλάδα

Ερντογάν: Έχουμε ισχυρή βούληση για επίλυση των προβλημάτων με την Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: Al-monitor.com - Erdogan: Revival of Russia-Ukraine grain deal hinges on West

«Έχουμε επιδείξει ισχυρή βούληση για την επίλυση των ζητημάτων με το Ισραήλ και την Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος.

Για την «ισχυρή βούληση» να επιλυθούν τα ζητήματα με την Ελλάδα και το Ισραήλ μίλησε ο Ταγίπ Ερντογάν  στο επενδυτικό συνέδριο του τουρκοαμερικανικού επιχειρηματικού συμβουλίου, στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως «εξακολουθούμε να διατηρούμε τον στόχο μας για πλήρη ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τα εμπόδια και τις αδικίες που έχουμε υποστεί εδώ και 60 χρόνια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερντογάν:

«Έχουμε επιδείξει ισχυρή βούληση για την επίλυση των ζητημάτων με το Ισραήλ και την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, συναντηθήκαμε με τους πρωθυπουργούς και των δύο χωρών και συζητήσαμε τα θέματα της ατζέντας μας.

Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στον ανανεωμένο διάλογό μας με την Αίγυπτο. Εξακολουθούμε να διατηρούμε τον στόχο μας για πλήρη ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τα εμπόδια και τις αδικίες που έχουμε υποστεί εδώ και 60 χρόνια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments