Lifestyle

Ιnfluencer πρώτα έκανε σκηνή σε αεροπλάνο και μετά της έκαναν πρόταση $25.000 για ερωτική ταινία

Ιnfluencer πρώτα έκανε σκηνή σε αεροπλάνο και μετά της έκαναν πρόταση $25.000 για ερωτική ταινία

Πηγή Φωτογραφίας: Morgan Osman's Feet << wikiFeet.com

«Τράβα με, είμαι διάσημη στο Instagram, γ@@@μενε αλήτη» είπε η Μόργκαν Οσμάν στον συνεπιβάτη που κατέγραψε την «έκρηξή» της

Με μια πρόταση ύψους 25.000 δολαρίων για συμμετοχή σε ερωτική ταινία φαίνεται ότι «εξαργύρωσε» η 35χρονη influencer Μόργκαν Οσμάν τη σκηνή που έκανε σε αεροπλάνο πριν από λίγα 24ωρα, το βίντεο της οποίας έχει γίνει viral.

Στο βίντεο φαίνεται η Οσμάν να φωνάζει σε κάποιον άλλο επιβάτη του αεροπλάνου «πες με ξανά σκύλα, δεν έκανα τίποτα λάθος». Όταν κάποιος άλλος της φώναξε να βγάλει τον σκασμό η ίδια απάντησε άμεσα: «Όχι, εσύ να σκάσεις. Εσύ να σκάσεις και η σκύλα σου».

Από τα βέλη της 35χρονης δεν γλίτωσε και εκείνος που κατέγραψε τη σκηνή με την Οσμάν να του λέει «τράβα με, είμαι διάσημη στο Instagram, γ@@@μενε αλήτη».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ μετά τη viral σκηνή στο αεροπλάνο, η ερωτική ιστοσελίδα CamSoda προσέγγισε την 35χρονη Influencer για μια ερωτική ταινία αξιοποιώντας την τελευταία ατάκα της.

«Δεδομένου του ενδιαφέροντός σου να σε καταγράφουν σε εμάς εδώ στην CamSoda θα μας άρεσε να μεταδώσουμε εικόνες σου στην ΧΧΧ πλατφόρμα μας. Σου προσφέρουμε 25.000 δολάρια για μια ώρα σόου μπροστά στην κάμερα» φέρεται να αναφέρεται στην επιστολή που εστάλη στην 35χρονη.

Κατά την ιστοσελίδα ΤΜΖ στην Οσμάν δόθηκε η επιλογή είτε να φορέσει ένα «καυτό» μπικίνι είτε ερωτικά εσώρουχα είτε και τίποτα.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια ήταν η απάντηση της 35χρονης που είχε 1 εκατ. followers στο Instagram (σ.σ. πλέον έχει «κατεβάσει» τη σελίδα) παρά τη σχετική ερώτηση που της υπέβαλε η New York Post.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments