Πολιτική

Άδωνις σε Παφίλη: Οι καραμπουζουκλήδες θα οδηγούνται στον εισαγγελέα του δημοκρατικού κράτους

Άδωνις σε Παφίλη: Οι καραμπουζουκλήδες θα οδηγούνται στον εισαγγελέα του δημοκρατικού κράτους

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

«Το ΚΚΕ δεν θα μπορεί πια να παρεμποδίζει την είσοδο στους χώρους δουλειάς»

«Μέχρι χθες συνηθίζατε να παρεμποδίζετε την είσοδο στους χώρους εργασίας, αλλά από τη Δευτέρα δεν θα μπορείτε», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον βουλευτή του ΚΚΕ κ. Θανάση Παφίλη, υπογραμμίζοντας ότι όλοι ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος και ότι οι νόμοι του κράτους αυτού πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υπενθύμισε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κομμουνιστικού Κόμματος ότι ο ίδιος είναι δημοκράτης και ότι, κατά λογική προέκταση, πιστεύει στην τήρηση του νόμου που ψηφίζετε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

«Εγώ είμαι δημοκράτης, ενώ εσείς κύριε Παφίλη είστε βουλευτής του ΚΚΕ και κομμουνιστής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις, ο οποίος πρόσθεσε όμως απευθυνόμενος στο συνομιλητή του: «Μπορεί να έχουμε ορισμένες ουσιώδεις ιδεολογικές διαφορές, αλλά εγώ είμαι κανονικός δημοκράτης και εσείς είστε κανονικός κομμουνιστής και, άρα, μπορούμε να συνεννοηθούμε σε ένα πράγμα: Και στα δικά σας καθεστώτα και στα δικά μας καθεστώτα οι νόμοι είναι για να τηρούνται. Όποιος θέλει να κάνει επαναστάσεις, υφίσταται τις συνέπειες της επαναστάσεώς του. Σε αυτό δεν μπορούμε παρά να είμαστε σύμφωνοι, κύριε Παφίλη».

«Σήμερα, λοιπόν, το ελληνικό κράτος», συνέχισε ο υπουργός Εργασίας, «ψηφίζει ένα νόμο και ο νόμος θα εφαρμοστεί και θα είμαι εγώ, ως υπουργός Εργασίας, να καλώ ο ίδιος τους εισαγγελείς αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει τα στραβά μάτια για την εφαρμογή του νόμου».

Κλείνοντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέστησε σαφές ότι από την υπερψήφιση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου και μετά, οι διατάξεις του θα τηρούνται στο ακέραιο. Το δικαίωμα στην απεργία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, αλλά και το δικαίωμα στην εργασία είναι επίσης θεσπισμένο από τον συντακτικό νομοθέτη.

Έτσι, λοιπόν, συμπέρανε ο υπουργός Εργασίας, «από εδώ και πέρα, όποιος προσπαθεί να παρεμποδίζει την είσοδο στο χώρο εργασίας, θα συλλαμβάνεται και θα πηγαίνει στο αυτόφωρο. Το κράτος έχει νόμους και οι καραμπουζουκλήδες πάνε εκεί όπου λέει το κράτος. Και το δημοκρατικό κράτος δεν είναι ένα αδύναμο κράτος, αλλά ένα κράτος που ορίζει τους νόμους του με δημοκρατικές διαδικασίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments