Πολιτική

Άδωνις σε Τζάκρη: Να έχετε μέτρο

Άδωνις σε Τζάκρη: Να έχετε μέτρο

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

«Έπαθα πολιτισμικό σοκ όταν άκουσα την κ. Τζάκρη να καταλογίζει ενδοτισμό στον Νίκο Φίλη»

Αμετροέπεια και έλλειμα χαρακτήρα καταλογίζει στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζάκρη ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση που αυτή εξαπέλυσε εναντίον του ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας. Να έχετε μέτρο, κυρία Τζάκρη, κάτι που λείπει από όλη την πολιτική διαδρομή σας», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Πιο πριν, ο Άδωνις υπενθύμισε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική διαδρομή της από τις εποχές των μνημονιακών χρόνων και την αντιπαρέβαλε με τη δική του πολιτική πορεία.

«Εγώ και η κυρία Τζάκρη», είπε ο υπουργός Εργασίας, «έχουμε την κοινοβουλευτική ομοιότητα να έχουμε ψηφίσει και τα τρία μνημόνια. Το πρώτο το ψήφισα ως βουλευτής του ΛΑΟΣ και τα υπόλοιπα δύο ως βουλευτής της ΝΔ. Η κυρία Τζάκρη έχει ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο ως βουλευτής του Γιώργου Παπανδρέου, το δεύτερο ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και άρα και στον υπουργό Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη, και το τρίτο μνημόνιο το ψήφισε, έχοντας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και άρα και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη».

Ωστόσο, υπενθύμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «με την κυρία Τζάκρη έχουμε όμως και μια μεγάλη διαφορά. Όταν εγώ διεγράφην από το ΛΑΟΣ επειδή υπερψήφισα το PSI, την επομένη υπέβαλα την παραίτησή μου από υπουργός Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου και μετά παραιτήθηκα και από βουλευτής, δίνοντας τη βουλευτική  μου έδρα στο πολιτικό κόμμα, με τη σημαία του οποίου είχα εκλεγεί.

Αντιθέτως, συνέχισε το συλλογισμό του ο υπουργός Εργασίας, «όταν η κ. Τζάκρη εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και διεγράφη εν συνεχεία από το ΠΑΣΟΚ, διατήρησε την έδρα της, γιατί της άρεσε η καρέκλα. Άρα, το να κατηγορεί η κ. Τζάκρη εμένα για αγάπη στην καρέκλα είναι άνω ποταμών.

«Όταν άκουσα την κ. Τζάκρη», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «να κατηγορεί για ενδοτισμό τον Νίκο Φίλη, έπαθα κάποιου είδους πολιτισμικό σοκ, γιατί η κ. Τζάκρη είναι στο ΠΑΣΟΚ από τα νιάτα της και υπουργός του πρώτου μνημονίου και όμως, κατηγορεί με ύφος χιλίων καρδιναλίων τον Νίκο Φίλη, έναν άνθρωπο που έχει χτίσει από τα νιάτα του την Αριστερά και τον Συνασπισμό, επειδή αυτός τόλμησε να κρίνει τον Κασσελάκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments