Αθλητισμός

Γκαρσία – Σάκκαρη 0-2: Τεράστια εμφάνιση, προκρίθηκε στον τελικό

Γκαρσία – Σάκκαρη 0-2: Τεράστια εμφάνιση, προκρίθηκε στον τελικό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε 71 λεπτά για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση, με την οποία εξασφάλισε άνοδο τριών θέσεων και στην παγκόσμια κατάταξη, όπου από την προσεχή Δευτέρα (25/9) θα βρίσκεται στο Νο6 του κόσμου

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φέτος, η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) επιβλήθηκε 2-0 (6-3, 6-0) της Καρολίν Γκαρσία και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα για 2η διαδοχική χρονιά, όπου θα συναντήσει την Αμερικανίδα και Νο111 του κόσμου, Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ.

Η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε 71 λεπτά για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση, με την οποία εξασφάλισε άνοδο τριών θέσεων και στην παγκόσμια κατάταξη, όπου από την προσεχή Δευτέρα (25/9) θα βρίσκεται στο Νο6 του κόσμου.

Αυτός θα είναι ο 9ος τελικός στην καριέρα της (1-7 σε τελικούς), 2ος για φέτος μετά το 500άρι της Ουάσινγκτον, όπου είχε ηττηθεί από την Κόκο Γκοφ και 3ος συνολικά σε ένα 1000άρι τουρνουά, που είναι η σημαντικότερη κατηγορία που έχει παίξει τελικό, μετά το Indian Wells του 2022 και τη Γουαδαλαχάρα την ίδια χρονιά.

Με την Ντόλχαϊντ θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο tour. Ο τελικός θα γίνει στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9) και θα μεταδοθεί στην Ελλάδα από το Novasports 6HD.

Έτσι, μετά από το πολύ δύσκολο καλοκαίρι που είχε η Σάκκαρη, κατάφερε όχι απλά να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα στο Μεξικό, αλλά και να προκριθεί στον σημαντικότερο τελικό της για φέτος και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την 3η διαδοχική πρόκριση στο WTA Finals.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Τζέσικα Πεγκούλα είχε στερήσει από τη Σάκκαρη τον τίτλο στη Γουαδαλαχάρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments