Πολιτική

Στέφανος Τζουμάκας: Μαριονέτα, απατεώνας με αριστερό περιτύλιγμα ο Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Τζουμάκας: Μαριονέτα, απατεώνας με αριστερό περιτύλιγμα ο Στέφανος Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Στον Στέφανο Κασσελάκη επιτέθηκε ξανά ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος υποστηρίζει εμμέσως την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Τζουμάκας που βγήκε τελευταίος στις εκλογές του πρώτου γύρου με ποσοστό 1,3% λαμβάνοντας 1.917 ψήφους με ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Στον Στέφανο Κασσελάκη επιτέθηκε ξανά ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος υποστηρίζει εμμέσως την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Τζουμάκας που βγήκε τελευταίος στις εκλογές του πρώτου γύρου με ποσοστό 1,3% λαμβάνοντας 1.917 ψήφους με ανακοίνωσή του επιτίθεται κατά του Στέφανου Κασσελάκη, που ήρθε πρώτος 44,91% (66.156 ψήφοι).

τέτοια επιλογή που αφορά στην Ειρήνη, την Ανεξαρτησία και τη Δημοκρατία από ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις. Φέτος, έχουμε τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου που μετά ακολούθησε η εισβολή και κατοχή στην Κύπρο. Θα τρίζουν τα κόκκαλα όλων των νεκρών και αγνοουμένων από τα πολεμοχαρή σχέδια των ΗΠΑ και των πρακτόρων τους. Αποτελεί ντροπή και προσβολή εναντίον όλων όσων αγωνίστηκαν διαχρονικά στον προοδευτικό χώρο για τη χώρα. Δεν πρόκειται περί λάθους».

Μάλιστα, ο Στέφανος Τζουμάκας συνδέει τη θητεία Κασσελάκη στον οργανισμό Center for Strategic and International Studies (CSIS) με τη… CIA, το Πεντάγωνο. Ταυτόχρονα, επιτίθεται στους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν την υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Ορισμένοι καιροσκόποι «αριστεροί» ενέκριναν την υποψηφιότητα ενός «τζογαδόρου» που δραστηριοποιήθηκε μεταξύ άλλων στα Χρηματιστήρια των ΗΠΑ και την Goldman Sachs, ήδη από το 2009 και όλη την κρίσιμη περίοδο της εισόδου της χώρας στο ΔΝΤ και τα νεοφιλελεύθερα μνημόνια. Είναι γνωστός ο ρόλος της εν λόγω τραπεζικής και χρηματιστηριακής εταιρείας εκείνη την περίοδο στην ελληνική κρίση».

Επίσης αναφέρει ότι είναι «πρωτοφανής» ο ισχυρισμός «ότι ένας υποψήφιος της Αριστεράς ελάμβανε δάνεια με «προσωπική εγγύηση», με τα οποία προέβη σε κύκλο αγοραπωλησιών τάνκερ και πλοίων εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτά δε συμβαίνουν ούτε στον πιο τραγελαφικό καπιταλισμό. Αφορούν δε, σε πρακτικές και εφοπλιστικών κεφαλαίων».

Για να καταλήξει ο Στέφανος Τζουμάκας: «Στη Πολιτική δεν έχουμε ρόλους, όπως στο θέατρο. Έχουμε ευθύνες, έχουμε αξίες, έχουμε αρχές. Η αναζήτηση πάσης φύσεως αντιπάλων, δεν αποτελεί δικαιολογία για επιλογή απατεώνων με αριστερό περιτύλιγμα. Η εγχώρια διαπλοκή πανηγυρίζει με διατυπώσεις, όπως «έχουμε στρατηγική 8ετίας της Δεξιάς μέχρι το 2031 και βλέπουμε και μια μαριονέτα στη διαδοχή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εξυπηρετεί τις επιδιώξεις μας». Η προοδευτική παράταξη και η Αριστερά χρειάζονται Εναλλακτική Λύση, επαρκή και αξιόπιστη πολιτική ηγεσία με σχέδιο που να εμπνέει, να ενώνει και να οδηγεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments