Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα μηνύματα από τους υποψηφίους-Σε παιδική χαρά η Αχτσιόγλου,σε πάρτι νεολαίας το βράδυ ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα μηνύματα από τους υποψηφίους-Σε παιδική χαρά η Αχτσιόγλου,σε πάρτι νεολαίας το βράδυ ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [363259] ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στην παιδική χαρά με το παιδί της το πρωί η Έφη Αχτσιόγλου, σε πάρτι νεολαίας το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο μονομάχοι για την προεδρία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου πραγματοποιούν τις τελευταίες προεκλογικές υποχρεώσεις τους και παίρνουν τις γενναίες δόσεις οικογενειακής θαλπωρής και ξεκούρασης.

Στην παιδική χαρά η κ. Αχτσιόγλου

Η κυρία Αχτσιόγλου αφιέρωσε τη μέρα της στον δίχρονο γιο της, Άρη, τον οποίο συνόδεψε σε παιδική χαρά στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Με χαλαρή διάθεση, η ίδια ανέφερε πως «θα μπορούσε να υπάρξει και λιγότερη ένταση αλλά είμαστε εδώ που είμαστε». Για το κόμμα είπε πως «ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν μετά την ήττα του Ιουνίο και τον κλονισμό από την παραίτηση Τσίπρα».

Σχολιάζοντας, ακόμη, την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί τόνισε: «Από την πλευρά μου μπορώ και θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του κόμματος την επόμενη ημέρα, ανάλογα με τις ικονότητες και τις δεξιότητές τους, έχω δείξει ότι είμαι στρατιώτης». Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν βρίσκει χρόνο για το παιδί της είπε: «Δεν τα πήγα τόσο καλά ως μητέρα αυτό το διάστημα, το προηγούμενο διάστημα το είχα ισορροπήσει».

Μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό για τον Στέφανο Κασσελάκη

Την ίδια στιγμή, να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερες προεκλογικές υποχρεώσεις επιχειρεί ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Το πρωί βέβαια έκανε την αγαπημένη του βόλτα παρέα με τον σύντροφο του, Τάιλερ και τον πατέρα του, Θόδωρο.

Δίνοντας, μάλιστα, τον τόνο της σημερινής ημέρας, ανήρτησε ένα νέο βίντεο συνοψίζοντας την πολιτική του διαδρομή μέχρι σήμερα, ενώ  κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  να προσέλθουν μαζικά αύριο στις κάλπες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments