Πολιτική

ΚΥΣΕΑ: Υλοποίηση εξοπλιστικών και μεταναστευτικό έπεσαν στο τραπέζι [vid]

ΚΥΣΕΑ: Υλοποίηση εξοπλιστικών και μεταναστευτικό έπεσαν στο τραπέζι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [362780] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την παρουσία του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την παρουσία του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια. Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα, η υλοποίηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

Το σημερινό ΚΥΣΕΑ έγινε στη σκιά των επαφών που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ταγίπ Ερντογάν την προηγούμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Σε αυτές τις επαφές, άλλωστε, το θέμα του μεταναστευτικού έπεσε στο τραπέζι, με τον τους δύο ηγέτες να συζητούν την προοπτική μιας νέα ευρωτουρκικής συνεννόησης, προκειμένου να μειωθούν οι ροές προς την Ελλάδα και συνακόλουθα την Ευρώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments