Ζώδια

Υπέρ Πανσέληνος 29/09 – Η Μεγάλη Σύγκρουση

Υπέρ Πανσέληνος 29/09 – Η Μεγάλη Σύγκρουση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μια υπέρ σελήνη εμφανίζεται όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο περίγειο ή εντός του 90% του περιγείου (το σημείο στο οποίο το φεγγάρι είναι πιο κοντά στη γη).

Υπέρ Πανσέληνος 29/09 : Φέτος, η πρώτη φάση της Σελήνης της Εποχής του Ζυγού είναι η ετήσια πανσέληνος στον Κριό και αυτή τη φορά είναι επίσης μια γιγάντια υπέρ σελήνη.

Μια υπέρ σελήνη εμφανίζεται όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο περίγειο ή εντός του 90% του περιγείου (το σημείο στο οποίο το φεγγάρι είναι πιο κοντά στη γη).

Αυτή η σούπερ πανσέληνος είναι η τελευταία σε μια σειρά των τεσσάρων – ετοιμαστείτε!

Η πρώτη πανσέληνος μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία ονομάζεται Σελήνη Συγκομιδής. Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ονομάζεται επίσης Σελήνη του καλαμποκιού ή σελήνη του κριθαριού, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, αυτές ακούγονται πολύ ήμερες για αυτό που πρόκειται να συναντήσουμε εδώ.

Ήλιος και σελήνη αντιπαρατίθενται ο ένας στον Κριό και τον Ζυγό: άξονας του Εαυτού (Κριός) και των άλλων (Ζυγός). Ο Κριός μας ζητά να είμαστε διεκδικητικοί. Ο Ζυγός μας ζητά να είμαστε διακριτικοί και διπλωματικοί. Ο ηλιακός κύκλος του Ζυγού έχει να κάνει με την ισορροπία, ειδικά στις σχέσεις μας. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη κοσμική συγχώνευση λιωμένου αυτοσεβασμού και ακλόνητης δέσμευσης για δικαιοσύνη και δικαιοσύνη.

Αυτή η πανσέληνος κάθε άλλο παρά ήσυχο ή συνηθισμένο είναι. Τα πάντα σχετικά με αυτό κραυγάζουν οργή και σύγκρουση. Ο Κριός είναι όλο γκάζι χωρίς φρένα. Αυτό το αρχέτυπο είναι ανήσυχο και ανυπόμονο. Στον κόσμο του, τίποτα δεν έρχεται αρκετά γρήγορα ή αρκετά γρήγορα.

Στο σώμα, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, τον εγκέφαλο, τα μάτια, το πρόσωπο και τους μύες, καθώς και τη ροή του αίματος. Μπορείτε να δείτε γιατί τα επίθετα όπως το ”θερμοκέφαλος” προέρχονται από το αρχέτυπο του Κριού. Θα είμαστε πιο επιρρεπείς σε τραυματισμούς στο κεφάλι ή στους μυς σε αυτή τη συγκυρία. Σίγουρα γυμναστείτε και διοχετεύστε τη φωτιά στο σώμα σας, αλλά μην κάνετε τίποτα τρελό – η ανάληψη κινδύνου ΔΕΝ θα αποδώσει.

Είναι λογικό ότι ο Κριός είναι συνώνυμος με τον Εαυτό. Ως ο πρώτος αστερισμός του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός κυβερνά ό,τι είναι απαραίτητο για τη ζωή. Για εμάς τους ανθρώπους, αυτό είναι το σώμα και η κεντρική μας συνείδηση.

Το μάντρα για τον Κριό είναι «Είμαι». Όταν γεννιόμαστε? όταν ξυπνάμε το πρωί? όταν είμαστε περήφανοι ή θυμωμένοι. όταν πολεμάμε ή επιτιθέμεθα , κάθε φορά που ξυπνάει αυτό το ζωντανό, μάγμα κέντρο της ύπαρξής μας – αυτός είναι ο Κριός.

Αυτή η υπερσελήνη είναι μια άσκηση αυτοδυναμίας, η πιο υγιής έκφραση του Κριού. Σίγουρα η σχέση Κριού και Ζυγού είναι λεπτή. Ο Ζυγός τείνει να συγκρατείται από φόβο.Δεν θέλει να καρπωθεί τις συνέπειες των διαβόητων χαμένων βημάτων του Κριού όπως γράφει το astrolive.gr

Υπέρ Πανσέληνος 29/09 Αλλά σε αυτή την πανσέληνο πρέπει απλώς να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφήσουμε αυτά τα δύο αρχέτυπα να το παλέψουν. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ζυγού και φύλακας της ειρήνης, χορεύει ζωηρά με τον Άρη, κυβερνήτη του Κριού, τον εγωιστικό πολεμιστή.

Έχετε προειδοποιηθεί: η Σελήνη Συγκομιδής στον Κριό δεν προσφέρει την πολυτέλεια μιας παθητικής ή υποχωρητικής απάντησης. Το να εγκλωβιστείτε σε τοξικές σχέσεις τώρα θα σημαίνει σοβαρή συναισθηματική δουλειά την επερχόμενη σεζόν του Σκορπιού. Αυτό το σούπερ φεγγάρι πυροδοτεί μια θεμελιώδη αλήθεια: το να μιλάς – ή να φεύγεις – είναι μερικές φορές ο καλύτερος, πιο δίκαιος δρόμος. Γι’ αυτό να είστε ειλικρινείς. να είναι αυθεντική. Έξω ρέει το άγχος, μέσα ρέει η εμπιστοσύνη. Έξω ρέει η αμφιβολία, στις εσωτερικές ροές η αυτογνωσία.

Η πραγματική μαγεία του Κριού είναι η αναγέννηση, η αρχέγονη φωτιά αναμμένη, οι μύες τεντώνονται, φθάνουν στην υψηλότερη κορυφή. Σηκωθείτε από όλες τις κατευθύνσεις, ανοίξτε τα φτερά σας!

Σημειώσεις από αυτή την πανσέληνο πέρυσι: άβολες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. αντιπαράθεση & οργή; αγόρι/ανδρική ενέργεια? κρέας και πρωτεΐνη? άνεμος και φωτιά? ηλιοφάνεια, τα παράθυρα κάτω? ο καυγάς γάτας σχεδόν σκοτώνει τη γάτα . τότε η γάτα περπατά μέσα από το λάκκο της φωτιάς πάνω από αναμμένα κάρβουνα.

Τα μεγάλα κεφάλια σηκώνονται: αυτή η πανσέληνος, εκτός από το ότι είναι υπερφεγγάρι και πέφτει στον εκρηκτικό Κριό, συμπίπτει ΕΠΙΣΗΣ με ένα απότομο τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού ΚΑΙ η ίδια η πανσέληνος αντιτίθεται στον Άρη στον Ζυγό.

Τα συναισθήματα είναι τόσο ψηλά. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις. Ο θυμός εμφανίζεται απροσδόκητα και με δύναμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments