Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στον Βόλο και την Βόρεια Εύβοια

Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στον Βόλο και την Βόρεια Εύβοια

Πηγή Φωτογραφίας: [363829] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας μετά τη νίκη στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη νέα κακοκαιρία που πλήττει τον Βόλο και την Εύβοια και διαμήνυσε ότι «το κράτος θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες». Αιχμηρός ήταν ο πρωθυπουργός κατά την έμμεση αναφορά του στο αποτέλεσμα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα εκπροσωπείται στη Βουλή από τους κ.κ. Πολάκη και Παππά, «τις ίδιες παλιές φθαρμένες φωνές».

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους βουλευτές και διαμήνυσε ότι «πρόκειται για μία νέα αφετηρία ενεργοποίησης και δουλειάς στον απόηχο των καταστροφών από την κλιματική αλλαγή και την ακρίβεια».

«Η σκέψη μας είναι σήμερα στον Βόλο και τη βόρεια Εύβοια», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «το κράτος είναι παρόν με όλα τα μέσα και θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες. Θα φτιάξουμε τις υποδομές μας καλύτερες.Είμαστε μια χώρα που μπορεί να αντιστέκεται και στέκεται όρθια στις αντιξοότητες».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της δεύτερης θητεία της διακυβέρνησης της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «προχωράμε ταυτόχρονα και στο πρόγραμμα της δεύτερης θητείας μας με στόχο τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Εφτά νομοσχέδια έχουν ήδη ψηφιστεί».

«Αυξάνονται σημαντικά οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων όπως και οι συντάξεις και τον Απρίλιο θα έχουμε την τέταρτη αύξηση του κατώτατου μισθού. Το εργασιακό νομοσχέδιο θα επιτρέπει στους συνταξιούχους χωρίς να περικόπτονται οι συντάξεις και αυτό με αυτό επιτυγχάνουμε αύξηση του σταθερού εισοδήματος. Χωρίς έπαρση και αλαζονεία υλοποιήσαμε τις μισές μας δεσμεύσεις με το εργασιακό νομοσχέδιο», είπε ο πρωθυπουργός.

Οι ευθύνοντες αυξάνονται τόνισε ο πρωθυπουργός καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη βουλή. Ωστόσο, όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται από τον κ. Πολάκη και τον κ. Παππά, τις παλιές φθαρμένες φωνές και τα σαθρά υλικά.

Αναφερθείς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «στόχος μας είναι στις περιφέρειες και τους δήμους να νικήσει το «γαλάζιο της Ν.Δ» και σας καλώ να στηρίξετε αυτή τη μάχη διότι η κυριαρχία δεν αφορά μόνο στις εθνικές εκλογές αλλά και την κυριαρχία στις τοπικές κοινωνίες.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments