Lifestyle

Βασίλης Καρράς: Παλεύει στο νοσοκομείο για την ζωή του – «Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του»

Βασίλης Καρράς: Παλεύει στο νοσοκομείο για την ζωή του – «Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του.

Ο Βασίλης Καρράς, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του, δίνει το τελευταίο διάστημα τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του, αφού αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇷 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΡΑ 🇬🇷 (@vasilis_karras_officialfanclub)

Ωστόσο, τα προηγούμενα 24ωρα διέρρευσαν στο διαδίκτυο ψευδείς ειδήσεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, οι οποίες μάλιστα δεν δίστασαν να υποστηρίξουν ακόμη και πως ο Βασίλης Καρράς έχει φύγει από τη ζωή, νικημένος από την ασθένεια με την οποία παλεύει.

Το γεγονός αυτό ώθησε το επίσημο fan page του στο Facebook να εκδώσει ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται και τονίζοντας πως ο ίδιος δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια αυτή τη δύσκολη μάχη.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο Βασίλης Καρράς δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους», καταλήγει η ανακοίνωση του fan page.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments