Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Πώς θα διαχειριστεί τις απουσίες ο Αλμέιδα – Το δύσκολο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και ο Πήλιος

Κετσετζόγλου: Πώς θα διαχειριστεί τις απουσίες ο Αλμέιδα – Το δύσκολο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και ο Πήλιος

Πηγή Φωτογραφίας: [363838] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ακούστε όσα είπε το πρωί της Δευτέρας (2/10) στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Στον υψηλό βαθμό σημασίας αλλά και δυσκολίας που έχει για την ΑΕΚ ο σημερινός αγώνας με τον ΟΦΗ, αλλά και το νέο τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι σημαντικό το παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός ξέφυγε και από την άλλη η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί το 2-2 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έγινε δυσκολότερο λόγω των απουσιών. Έχασε πάλι τον Γκαρσία, για τουλάχιστον τα τρία προσεχή ματς. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη ή στη χειρότερη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 29 Οκτωβρίου», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα είπε: «Πιστεύω πως θα επιστρέψει ο Μουκουντί, που είναι πλέον καλά, είτε με τον Μήτογλου, είτε με τον Κάλενς. Το πιθανότερο είναι με τον Μήτογλου, αλλά κρατάμε μια επιφύλαξη. Στο κέντρο θα παίξει ο Γαλανόπουλος ή ο Σιμάνσκι, ο Πινέδα επιστρέφει, δεξιά θα είναι ο Ελίασον, αριστερά είναι αρκετοί υποψήφιοι και στην επίθεση ο Τσούμπερ με τον Πόνσε. Ίσως ο Αραούχο έρθει από τον πάγκο για να παίξει την Πέμπτη. Να αφήσουμε όμως ένα παράθυρο μήπως παίξει ο Φαν Βέερτ σήμερα για να μπει ο Πόνσε με τον Άγιαξ».

Σχετικά με τα προβλήματα τραυματισμών, εν όψει και του αγώνα με τον Άγιαξ την Πέμπτη, είπε: «Ο Λιβάι έπαιξε δύο παιχνίδια μεγάλης έντασης σε Μπράιτον και Λεωφόρο κάνοντας από μία προπόνηση πριν. Πιθανόν αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο. Πρέπει η ΑΕΚ να μάθει να ζει με τις απουσίες. Περιμένουμε να δούμε και για τον Γιόνσον, που είχε ενοχλήσεις στο τέλος της χθεσινής προπόνησης. Το βλέπω δύσκολο να είναι έτοιμος με τον Άγιαξ, σε αντίθεση με τον Άμραμπατ που έχει ένα χτύπημα από το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Χατζισαφί έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί και μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά ο Πήλιος. Σίγουρα θα υπολογίζεται για τον Ιανουάριο που θα λείπουν και οι δύο Ιρανοί, αλλά πιστεύω πως η ΑΕΚ θα πάρει αριστερό μπακ τον χειμώνα. Ο Βίντα έχει κάποιες πιθανότητες να παίξει με τον Άγιαξ, πιστεύω στον πάγκο θα είναι, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να μπει βασικός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments