EDITOR'S PICK

Netflix Top 10: Αυτές τις ταινίες και σειρές βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Netflix Top 10: Αυτές τις ταινίες και σειρές βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Πηγή Φωτογραφίας: Sex Education - Rotten Tomatoes.com

Το Sex Education ξανά στο Νο.1 των σειρών, συνοδευόμενο από το Reptile με τον Benicio Del Toro στην κορυφή του κινηματογραφικού Netflix.

Στις αρχές κάθε εβδομάδας, ψηλαφίζουμε το Top 10 του Netflix και σχολιάζουμε τις επιλογές των Ελλήνων συνδρομητών. Αυτή την εβδομάδα, διαφοροποιήσεις έχουμε και στις δύο κορυφαίες δεκάδες.

Το Sex Education εξακολουθεί να βρίσκεται στο Νο.1 των σειρών, συνοδευόμενο από το Reptile με τον Benicio Del Toro στην κορυφή του κινηματογραφικού Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ:

#5 Forgotten Love

Το Forgotten Love είναι μία οικουμενική ιστορία που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου γύρω από τον αξιοσέβαστο χειρουργό καθηγητή Rafal Wilczur, ο οποίος βρίσκεται στο απόγειο της επιτυχημένης ιατρικής του καριέρας όταν η γυναίκα του τον εγκαταλείπει απροσδόκητα, παίρνοντας μαζί της την αγαπημένη του κόρη Marysia. Εγκαταλελειμμένος από τη γυναίκα του, πέφτει θύμα κλοπής και ως αποτέλεσμα τραυματισμών στο κεφάλι χάνει τη μνήμη του. Μετά την κλοπή θεωρείται νεκρός, αλλά επανεμφανίζεται 15 χρόνια αργότερα στην ύπαιθρο, χωρίς πλέον να γνωρίζει την ταυτότητά του, με πλήρη απώλεια μνήμης.

Δράμα βασισμένο σε βιβλίο του Tadeusz Dołęga-Mostowicz που έχει διασκευαστεί ξανά το 1937 και το 1981.

#4 Sonic The Hedgehog 2

Χωρίς εκπλήξεις, αλλά καλύτερο από το Sonic του 2020.

#3 Love Is In the Air

Αυστραλιανή ρομαντική κωμωδία όπου πρωταγωνιστεί η Delta Goodrem – ναι, η γνωστή αοιδός που ακούγεται ακόμα στα ελληνικά ραδιόφωνα – ως πιλότος υδροπλάνου που ερωτεύεται τον άντρα που έχει σταλεί για να κλείσει την επιχείρησή της.

#2 Nowhere

Μία νεαρή έγκυος γυναίκα, η Nada, δραπετεύει από μία εμπόλεμη χώρα κρύβεται σε ένα κοντέινερ ενός φορτηγού πλοίου. Μετά από μία σφοδρή καταιγίδα, η Nada γεννά το παιδί της καθώς παλεύει για να επιβιώσει, σε αυτό το κλειστοφοβικό θρίλερ καταστάσεων.

View this post on Instagram

A post shared by Reptile (@reptilemovie)

#1 Reptile

Benicio Del Toro, Alicia Silverstone, Justin Timberlake, Michael Pitt και Sky Ferreira στην ιστορία ενός σκληραγωγημένου ντετέκτιβ που εξερευνά τη δολοφονία ενός νεαρού κτηματομεσίτη. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όχι μόνο στην υπόθεση αλλά και στη ζωή του ντετέκτιβ όπου κυριαρχούν οι ψευδαισθήσεις.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο και έτυχε μέτριας υποδοχής.

To υπόλοιπο Top 10 ταινιών στο Netflix: #10 The Black Book, #9 Sing 2, #8 Love At First Sight, #7 Overhaul, #6 Spy Kids: Armageddon

ΣΕΙΡΕΣ: #5 Who Killed Jill Dando?

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του BBC Jill Dando πυροβολήθηκε σε ηλικία 37 ετών, στις 26 Απριλίου 1999, έξω από το σπίτι της στο Φούλαμ του δυτικού Λονδίνου. Νέα σειρά-ντοκιμαντέρ τριών μερών που εξερευνά τις συνθήκες και τις θεωρίες γύρω από τον ανεξιχνίαστο φόνο της, πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα. Να σημειωθεί εδώ πως ο άνθρωπος που είχε συλληφθεί και φυλακιστεί επί 8 χρόνια για τον φόνο της έχει πλέον αθωωθεί και αποφυλακιστεί.

#4 Dear Child

Ξεφεύγοντας από την αιχμαλωσία σε ένα υπόγειο, μία νεαρή κοπέλα και η αναίσθητη μητέρα της βρίσκονται στον τόπο ενός τροχαίου ατυχήματος. Η ανακτημένη τους ελευθερία όμως δεν προσφέρει ούτε σωτηρία ούτε ασφάλεια.

Γερμανική σειρά μυστηρίου βασισμένη στο best-seller της Romy Hausmann.

#3 Encounters

Άρα είναι ταιριαστό που η εταιρεία παραγωγής του, η Amblin Television, συνεργάστηκε με την Boardwalk Pictures που βρίσκεται πίσω από το Pepsi, Where’s My Jet? και το Vice Studios του Netflix σε μια σειρά-ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων για εξωγήινους. Ο Yon Motskin του πολύ καλού Generation Hustle σκηνοθετεί τη σειρά, η οποία θα εξερευνήσει τέσσερις αληθινές ιστορίες επαφών με τέτοια φαινόμενα.

Κάθε επεισόδιο θα είναι αυτοτελές: ένα για τα παράξενα φώτα στον ουρανό πάνω από μία μικρή πόλη του Τέξας, ένα άλλο για υποβρύχια διαστημικά σκάφη που στοιχειώνουν ένα παραθαλάσσιο χωριό της Ουαλίας, το τρίτο θα είναι μία συνάντηση εξωγήινων με μαθητές στη Ζιμπάμπουε, και το τελευταίο θα αφορά και μη ανθρώπινες πληροφορίες που φέρεται να παρεμβαίνουν σε πυρηνικό εργοστάσιο στην Ιαπωνία.

#2 Castlevania: Nocturne

Ελάχιστα πρότζεκτ έχουν προκαλέσει σάλο τόσο στις κοινότητες των anime όσο και του gaming. Το Castlevania του Netflix ήταν ένα από αυτά. Θεωρείται (και από εμάς) ως μία από τις καλύτερες μεταφορές βιντεοπαιχνιδιού που έχουν γίνει ποτέ, το Castlevania συνεπήρε τους φαν με το εκπληκτικό οπτικό του στυλ, τη συναρπαστική και αιματηρή του ιστορία, το σάουντρακ και το συγκλονιστικό του φινάλε.

Τώρα έρχεται η συνέχεια της ιστορίας – μιας που η ειρήνη δεν έρχεται ποτέ σε αυτό το game – τοποθετημένη το 1792 κατά τη Γαλλική Επανάσταση.

#1 Sex Education

Ο Asa Butterfield είχε πει πως η τέταρτη – και τελευταία όπως επιβεβαιώνει το τρέιλερ που θα δεις παρακάτω – σεζόν του Sex Education θα φέρει σημαντικές εξελίξεις για τη σειρά, με νέες τοποθεσίες και νέα δομή. Στο τέλος της ημέρας, όπως λέει ο Otis, η εφηβεία (και όχι μόνο) σημαίνει μπελάδες και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορούν τα παιδιά να μιλάνε για αυτούς.

«Κάποιες φορές το να μεγαλώνεις σημαίνει να λες αντίο». Πες και εσύ αντίο στο Sex Education που από την Παρασκευή στριμάρει στο Netflix, για τελευταία φορά με νέα επεισόδια.

To υπόλοιπο Top 10 σειρών στο Netflix: #10 Surviving Summer, #9 Power Rangers: Cosmic Fury, #8 Love Is Blind, #7 Burning Body, #6 One Piece

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments