Πολιτική

Φίλης: Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση με τον Κασσελάκη [vid]

Φίλης: Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση με τον Κασσελάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [361631] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για διαφορετικές απόψεις αλλά για κοινή στόχευση –Προέχει «να καταγραφή η αποδοκιμασία της κυβέρνησης στην κάλπη»

«Ήταν μια ειλικρινής συνάντηση» σχολίασε ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στους δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, η οποία διήρκεσε πάνω από μία ώρα. «Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις», όπως είπε, συμπληρώνοντας πως υπάρχει «κοινή στόχευση που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών» και να καταγράφει η αποδοκιμασία της κυβέρνησης στην κάλπη, όπως συμπλήρωσε.

«Συζητήσαμε το θέμα της αναδιοργάνωσης» του κόμματος τόνισε ακόμη ο πρώην Υπουργός και έκρινε πως υπάρχουν «διαφορετικές απόψεις», αλλά αυτή είναι «μια ανοιχτή συζήτηση» που θα γίνει στα κομματικά όργανα αλλά και στο Συνέδριο.

Αναφορικά για το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου, ο κ. Φίλης «είπε ότι το θέμα αυτό θα το κουβεντιάσει μετά τις εκλογές» και ότι τώρα η μάχη θα επικεντρωθεί στις δημοτικές εκλογές.

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκεί που πάει να κλείσει το ένα μέτωπο στο εσωτερικό της ΚΟ και του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο, την ώρα που οι συνεργάτες του μπαίνουν στο στόχαστρο ακόμη και κορυφαίων στελεχών για τη διαρκή αποστασιοποίηση και αυτονόμηση του επιτελείου του νέου προέδρου.

Αυτή την ώρα η συνάντηση με Φίλη

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε τον κ. Φίλη στο γραφείο του στη Βουλή σήμερα, η συνάντηση γίνεται αυτή την ώρα και απομένει να φανεί αν ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα αποδέχτηκε την πρόσκληση με διάθεση να ακούσει τι έχει να του πει ο κ. Κασσελάκης ή αν ο πρόεδρος του κόμματος είναι διατεθειμένος όντως να «ξεσκονίσει» τα όσα πρωτοφανή τού έχει προσάψει το στέλεχος της Ομπρέλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments