Lifestyle

Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβλεπα εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο» [vid]

Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβλεπα εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Debater.gr

Γιούλικα Σκαφιδά: « Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδί όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, αστροφυσικός ήθελα να γίνω»

Η Γιούλικα Σκαφιδά θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί σε λίγο καιρό και μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα, στην εκπομπή «The 2night Show», όπου και βρέθηκε καλεσμένη.

View this post on Instagram

A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Όπως αποκάλυψε έχει πάρει μόνο 6 κιλά.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Θα γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου» είπε αρχικά.

«Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο. Παίρνω λίστες από φίλες που έχουν ήδη παιδιά και είναι τόσο μεγάλες που λέω ότι αν πάρω όλα αυτά δεν θα χωράμε στο σπίτι» συνέχισε.

Όσο για την απόφαση να γίνει μητέρα, η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε: «Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments