Lifestyle

Βαλαβάνη: «Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο, δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε» [vid]

Βαλαβάνη: «Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο, δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Βαλαβάνη: «Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ένιωθα μάτια να με κοιτάζουν, να μην έχω ιδιωτικές στιγμές»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την ψυχοθεραπεία, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τις φήμες που την έχουν ενοχλήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην τηλεόραση του «Mega», μέσα στην οποία μίλησε για την ψυχοθεραπεία, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τις φήμες που την έχουν ενοχλήσει.

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ένιωθα μάτια να με κοιτάζουν, να μην έχω ιδιωτικές στιγμές. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή. Ένιωσα άβολα, όταν με ρώτησαν αν ήμουν έγκυος στο super market, ενώ είχα πάρει κιλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως: «Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης περισσότερο από όλα».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το πώς διαμορφώθηκε μετά τον χωρισμό τους.

«Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Είμαστε ενήλικες, ζήσαμε και περάσαμε αρκετά πράγματα μαζί πέντε χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τσακωμένοι και να μην μιλάμε. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments