Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ESPN τον χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο παίκτη στο NBA ενόψει νέας σεζόν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ESPN τον χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο παίκτη στο NBA ενόψει νέας σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: instagram giannis_an34, Η νέα αγωνιστική περίοδος του NBA είναι προ των… πυλών και πολλά Μέσα στην Αμερική έχουν ξεκινήσει τις αξιολογήσεις τους για τους παίκτες που ετοιμάζονται να πάρουν… θέση στην γραμμή… εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος.

Η νέα αγωνιστική περίοδος του NBA είναι προ των… πυλών και πολλά Μέσα στην Αμερική έχουν ξεκινήσει τις αξιολογήσεις τους για τους παίκτες που ετοιμάζονται να πάρουν… θέση στην γραμμή

Η νέα αγωνιστική περίοδος του NBA είναι προ των… πυλών και πολλά Μέσα στην Αμερική έχουν ξεκινήσει τις αξιολογήσεις τους για τους παίκτες που ετοιμάζονται να πάρουν… θέση στην γραμμή… εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Σύμφωνα μ’ αυτές του κορυφαίου αθλητικού site, το ESPN, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος παίκτης που θα πάρει μέρος στον «μαγικό κόσμο» του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Ο διεθνής άσος των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στο Νο1, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον περσινό πρωταθλητή Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP των τελικών, ενώ ο περσινός πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκειας, Τζοέλ Εμπίντ, βρίσκεται στην 3η θέση.

«Ακόμα κι αν η παραγωγικότητα του Αντετοκούνμπο αλλάξει με την παρουσία του Λίλαρντ, ο Γιάννης θα παραμείνει ως μία από τις πιο κυρίαρχες δυνάμεις του πρωταθλήματος. Ο Λίλαρντ θα μπορούσε να ανοίξει πιο εύκολα το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο, δημιουργώντας ένα δίδυμο τόσο επικίνδυνο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το θρυλικό ζευγάρι των Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο’Νιλ στους Λος Άντζελες Λέικερς», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον «Greek Freak».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments